8 Ağustos 2020 01:17 Güncelleme : 13 Haziran 2022 11:59

Apple Music Nasıl Kullanılır?

Apple Music Nasıl Kullanılır?

Apple Music, aylık abonelik sistemine sahip bir müzik dinleme platformudur. Bu nedenle Apple Music, iTunes de olduğu gibi şarkı başına veya albüm başına ücretlendirilmez. Bunun yerine belirli bir ücret aylık ödenecektir. Benzer modele sahip kullanıcılar için şu anda

Apple Music, aylık abonelik sistemine sahip bir müzik dinleme platformudur. Bu nedenle Apple Music, iTunes de olduğu gibi şarkı başına veya albüm başına ücretlendirilmez. Bunun yerine belirli bir ücret aylık ödenecektir. Benzer modele sahip kullanıcılar için şu anda mevcut olan birçok farklı müzik servisi vardır. Spotify, Deezer gibi çevrimiçi müzik dinleme hizmetleri, Apple Music gibi aylık abonelik modeline sahip seçenekler arasındadır.

Apple Music Nasıl İndirilir?

Apple yeni müzik uygulamasını kullanmak için en düşük İOS 8.4 sürümünü İphone veya İpad’e indirmeniz gerekir. Bu güncelleştirmeyi yaptıktan sonra, ana ekranda Apple Music işaretini de görmüş olacaksınız. iPhone veya iPad cihazınızı güncellemek istemiyorsanız, sadece App Store’a gidin ve ‘Apple Music’ uygulamasını bulun.

Bilgisayarınızdan Apple Müzik’i dinlemek için iTunes’un en son sürümüne sahip olmanız yeterlidir. Kullanıcıların da Spotify ve Deezer gibi müzik platformlarından aşina oldukları internet bağlantısı olmadan, çevrimdışı müzik dinleme özelliği de Apple Müzik’te mevcut olacaktır. İnternet bağlantısı olmadan müziklerinizi açarak kullanabilirsiniz. Şarkıları indirirken Wifi’ye bağlı olduğunuzdan emin olun. Mobil internet verileri ile şarkı indirmek internet kotanızı bitirebilir.

Apple Music Hizmetinin Fiyatı

Apple Müzik’in tanıtımından sonra en çok sorulan sorular “ne kadar ödeyeceğim” idi. Bu rakam Amerika Birleşik Devletleri’nde 9,99 dolardan açıklandı. Ancak geçen hafta itibariyle Apple Müzik’in Türkiye fiyatını da açıklamıştır.

Bundan dolayı, Türkiye’deki kullanıcılar Apple Müzik’e aylık 9,99 £ ödeyecek. Buna ek olarak, Apple Müzik’i 6 kişi için kullanmak üzere bir aile paketi olarak da satın almanız mümkündür. Aile paketinin fiyatı ise 14,99 TL’dir.

Şarkıcıları Takip Etme Yöntemi

Apple Music, Connect adlı müzisyenler için özel olarak tasarlanmış sayfalara sahip olacak. Connect ile müzisyenler hayranlarıyla ve dinleyicileriyle iletişim kurabilecekler. Yorumlar Facebook ve Twitter üzerinden yapılabilir. Müzik dünyasının sosyal medya aracı haline gelecek olan Connect, sizi en sevdiğiniz şarkıcılara ve gruplara yaklaştıracak. Connect ile şarkıcılar fotoğrafları, şarkıları, videoları veya mesajları hayranlarıyla paylaşabilir. Kısacası, Connect siz ve şarkıcılar arasında sıkı bir bağ kuracaktır.

Etiketler

Teknoloji  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış