28 Mayıs 2020 19:26 Güncelleme : 13 Haziran 2022 11:53

Ziraat Bankası Müşteri Hizmetleri Direkt Bağlanma

Ziraat Bankası Müşteri Hizmetleri Direkt Bağlanma

Ziraat Bankası uzun yıllardır hizmet veren bankalardan biridir. Birçok alanda hizmet veren, dijital platformlarda ve fiziksel platformlarda yerini koruyan bankalardan biri olan Ziraat Bankası müşterileri tarafından çok sorgulanan konulardan biri de müşteri hizmetleri direkt bağlanma numarasıdır. Ziraat

Ziraat Bankası uzun yıllardır hizmet veren bankalardan biridir. Birçok alanda hizmet veren, dijital platformlarda ve fiziksel platformlarda yerini koruyan bankalardan biri olan Ziraat Bankası müşterileri tarafından çok sorgulanan konulardan biri de müşteri hizmetleri direkt bağlanma numarasıdır. Ziraat Bankası müşterisi iseniz ya da halihazırda Ziraat Bankası müşterisi değilseniz bile müşteri hizmetleri üzerinden bilgi alabilir ve sorunlarınızın çözümünde destek alabilirsiniz. Peki Ziraat Bankası müşteri hizmetleri direkt bağlanma numarası nedir? Ziraat Bankası’na ulaşmak için kullanılabilecek farklı kanallar nelerdir?

Ziraat Bankası Direkt Bağlanma

Ziraat Bankası müşteri hizmetleri kanalı ile müşterilerinin birçok sorununa çözüm sağlamaktadır. Müşteri hizmetlerine direkt bağlanmak için takip etmeniz gereken birkaç adım bulunmaktadır.  Öncelikle Ziraat Bankası müşteri hizmetleri numarası olan 0850 220 00 00 numaralı iletişim hattını tuşlayın.

Arama tuşuna bastıktan sonra karşınıza müşteri hizmetleri telesekreter çıkacaktır. Telesekreter konuşmaya başladıktan sonra kimlik numaranızı girin. Daha sonra bankanın müşterisi olduğunuza dair doğrulama işlemi gerçekleşecektir. Bu işlemden sonra 1’i tuşlayın. Daha sonra müşteri hizmetleri yetkili temsilcisi ile doğrudan görüşme sağlayabilirsiniz.

Ziraat Bankasına ulaşmak için kullanabileceğiniz bir diğer iletişim numarası da 444 00 00

Ziraat Bankası Müşteri İletişim Formu Doldurma

Ziraat Bankası müşterilerinin kullanabileceği kanallardan biri de iletişim formudur. İletişim formu doldurarak müşteri hizmetleri yetkili temsilcilerinden birinin size ulaşmasını sağlayabilirsiniz. Böylece müşteri hizmetlerine sorununuzu yazılı bir şekilde de ifade edebilirsiniz. Ziraat Bankası iletişim formuna ulaşmak için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz. İletişim formu üzerinden geri dönüş alabilmeniz için iletişim bilgilerini eksiksiz bir şekilde doğru girmeniz gerekir. Ayrıca resmi bir görüşme talep ederseniz Ziraat Bankası e-posta adresi üzerinden de görüşmelerini gerçekleştirebilirsiniz.
Ziraat Bankası İletişim Formu

Ziraat Bankası E-posta Adresi

Ziraat Bankası ile ilgili sorun, şikayet ve önerilerinizi bankaya daha resmi bir yol ile ifade etmek isterseniz e-posta yolu ile iletişim kurmayı deneyebilirsiniz. Bankanın müşterileri için aktif olarak kullandığı destek e-posta adresi aşağıdaki gibidir.

Ziraat Bankası Müşteri Hizmetleri ile Yapılabilecek Olan İşlemler

Ziraat Bankası müşterilerine destek hattı üzerinden birçok işlemi yapabilme yetkisi vermektedir. Ziraat Bankası müşterisi olduğunuzu doğruladıktan sonra bu hizmetlerin her birinden faydalanmanız mümkündür. Ziraat Bankası müşteri hizmetleri aracılığı ile yapabileceğiniz işlemleri sizin için derledik;

  • Ziraat Bankası’na ait kredi kartları ile ilgili işlemler gerçekleştirmek,
  • Ziraat Bankası kredi oranları ve döviz bilgileri hakkında bilgi almak,
  • İnternet bankacılığı ile ilgili sorunların çözümlenmesi,
  • Mobil bankacılık ile ilgili sorunların çözümlenmesi,
  • Hesap açma,
  • Kart şifresi oluşturma,
  • Kart şifresi değiştirme,
  • Hesap bilgileri öğrenme,
  • Ödemeler hakkında yardım almak,
  • Menü işlemleri hakkında yardım almak.

Ziraat Bankası hem mobil bankacılık hem de internet bankacılığı kanalı ile hizmet vermektedir. Bunun yanı sıra müşteri hizmetleri üzerinden farklı hizmetler de alabilir ayrıca sorun, öneri ve şikayetleriniz için Ziraat Bankası sosyal medya hesaplarını da kullanabilirsiniz.

Tags: müşteri hizmetlerimüşteri hizmetleri direkt bağlanmaziraatziraat direkt bağlanmaZiraat Katılımziraat müşteri hizmetleri

Etiketler

Gündem  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış