8 Mayıs 2020 22:17 Güncelleme : 13 Haziran 2022 11:54

Günaydın Kısa Mesajları SMS Günaydın Resimli Mesajlar

Günaydın Kısa Mesajları SMS Günaydın Resimli Mesajlar

Sevgiliye eşe dosya gönderilebilecek WhatsApp Facebook Twitter Instagram’dan paylaşımlık resimki mesajları SMS kısa günaydın mesajları resimlerini aşağıda bulabilirsiniz. Dün çok yoruldun. Belki

Sevgiliye eşe dosya gönderilebilecek WhatsApp Facebook Twitter Instagram’dan paylaşımlık resimki mesajları SMS kısa günaydın mesajları resimlerini aşağıda bulabilirsiniz.

Dün çok yoruldun. Belki de canını sıkan olaylar yaşadın. Belki de mutsuz oldun. Ama bugün yeni bir gün başlıyor. Ve tüm mutluluklar seninle olsun aşkım.

Hayat bir sineması değildir. Sonunu bilemezsin. Her zaman mutlu olamazsın. Canın yandığında yeniden kalk ve asla yılma. Bugün yeni bir gün başlıyor ve hayat seni mutluluklar ile karşılayacak. Haydi doğan güne merhaba de.

Hiçbir gece sonsuza kadar gece olarak kalmaz. Gündüz ile güneş ile yerini paylaşması gerekir. Sen bir keder ile karşılaştığında gecenin sona ereceğini bilerek gülümse ve yılma. Günün aydın ve mükemmel olsun sevdiğim.

Seni mavi kuşun kanatlarında ki özgürlük kadar çok seviyorum. Uyan ki kuşlar uçmaya devam etsin sevdiğim.

Her gün bir gün öncesinden daha güzel bir gün geçirmeni ve seni hep mutlulukların karşılamasını dilerim sevdiğim.

Günün hastalara şifa, mahpuslara özgürlük, derdi olana deva olmasını dilerim. Her insanın mutlu olmasını ve dünyada aç çocuk kalmamasını dilerim. Günaydın insanlık.

İşin bereketli, ömrün hayırlı, günün güzel geçsin sevdiğim.

Günaydın içinde günü ve aydınlığı barındıran güzle bir kelimedir. Her gününün aydın olmasını dilerim.

Aşk karşındakinin varlığı ile mutlu olmanı ve hep gülümsemeyi gerektirir. Seni ömür boyu severken her gün senin için dua edeceğim. Seni çok seviyorum yüreğimde taht kuran yârim. Günaydın.

Sana kızmıyorum aksine sana baktıkça mutlu oluyorum. Dünün, bugünün, yarının ve her günün güzel geçsin sevdiğim.

Ben sana zenginlik değil mutluluk vadediyorum. Bu doğan güneşin şahitliğinde beni sevmeye yemin edebilir misin? Her güne birlikte günaydın deyip, her günü birlikte yaşamak istiyorum.

Gün olmasa gecenin kıymeti bilinmez. Başkaları için endişelenmeyi bırak ve kendin için bir şeyler yap. Bugün kendini şımart ve mutlu ol. Çünkü sen çok özelsin.

Güneş doğdukça insanlar aydınlık ile tanışacak ve mutlu olmak için sebepler arayacaktır. Bugün uyan ve kendi hayatında ki mutluluğu bulmak için adım at.

Her güneş doğduğunda seninle buna tanıklık etmek, her çiçek başını göğe kaldırdığında bunu seninle keşfetmek ve her an seninle mutlu olmak istiyorum. Günaydın bağrıma taht kuran sevgili yârim.

Allah gündüzü insanların kazanç elde etmesi ve gülümsemesi için yaratmıştır. Bolca gülümse ve güne günaydın de.

Benden uzak olan ama yüreğimde yer edinen herkese kocaman günaydınlar.

Gözlerinizi bu sabah mutluluğa, huzura ve mucizeye açmanızı dilerim.

Seninle başladığım her gün bana huzur veriyor. Seninle her gün mutluluğu yaşamak için dua ediyorum. Günün güzel olsun sevdiğim.

Sofranda bereket, gönlünde huzur, ruhunda mutluluk hiçbir zaman eksik olmasın. Günün aydın ve güzel olsun.

Bugün bir çay içesim var seninle. Uyan da çay koy yârim.

İçinde mutluluk ve huzur olan bir güne gözlerini açman dileğiyle.

Ben güzel günleri seninle yaşamak ve her güne seninle uyanmak istiyorum.

Hayatı güzel ve anlamlı kılan insan sensin. İyi ki seni tanımışım. Güne seninle gülümseyerek uyanmak için dua ediyorum.

Sen gece uyurken ben senin için dualar ettim. Güzel bir gün geçirmen ve hayatında seni mutsuz eden her şeyi hayatından çıkarman dileği ile. Gözlerini yeni güne gülümseyerek aç ve güne günaydın de.

Ben seni ve hayatıma kattığın anlamı o kadar çok seviyorum ki sensiz bir an bile düşünemiyorum. Güne senle başlayalım mı sevdiğim.

Meleğim uyan kahvaltıyı hazırladım, ekmeğine bal sürdüm, çayını koydum. Seni ve vereceğin huzuru masa başında bekliyorum.

Yine bir alarm kurdum ve uyanmak ümidi ile yattım. Ama uyanamadım sevdiğim. Beni tatlı gülücüklerin ile uyandırır mısın?

Gece sana bakarak tatlı bir uykuya dalmaktan daha güzel bir şey var oda seninle güne uyanmak ve güzel bir kahvaltı yapmaktır.

Bir sabaha senle uyandığımda mutlu oluyorum, sensiz bir günü ise düşünemiyorum. Sensiz bir gün asla hayatımda yer almasın sevdiğim.

En güzel gün annen ve baban ile birlikte gözünü açtığın gündür. En mutlu günlerin sonsuza kadar sizinle olması dileğiyle.

Sana özledim dediğimde bende deyişini duymak için sabah olmasını iple çekiyorum. Seni günaydın mesajları ile uyandırırken seni yeni güne davet etmekten de mutlu oluyorum.

Kısa günaydın mesajları yazımızın sonuna geldik. Gece mesajları için kısa iyi geceler mesajları yazımıza göz atabilirsiniz.

Etiketler

Gündem  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış