27 Haziran 2022 17:12 Güncelleme : 28 Haziran 2022 15:39

Güldür Güldür Ecem Erkek’in Eski Eşi Çok Ünlü Bir Diziden Çıktı! Herkes Büyük Şok Yaşayacak Onunla Mı Evliymiş?

Güldür Güldür Ecem Erkek’in Eski Eşi Çok Ünlü Bir Diziden Çıktı! Herkes Büyük Şok Yaşayacak Onunla Mı Evliymiş?

Özel hayatını genellikle gözlerden uzak yaşamaya çalışan ünlü oyuncu Ecem Erkek, şimdilerde ortaya çıkan eski eşiyle herkesi şaşkınlığa uğrattı. Güzel oyuncunun eski eşi için popüler bir dizide oynadığı açıklanırken herkes, ‘’Bu o muymuş?’’ dedi. İşte, Ecem Erkek’in kendisini gibi oyuncu olan eski eşine dair merak edilen tüm detaylar.

Ekranların en çok takip edilen isimleri arasında gösterilen Ecem Erkek, yer aldığı projelerde gösterdiği performansla adından sıklıkla söz ettirmeyi başarıyordu. Güldür Güldür adlı programda hayat verdiği Naime karakteriyle milyonların gönlünde taht kuran ünlü isim, son olarak Sen Hiç Ateş Böceği Gördün Mü? filmiyle sevenlerinin karşısına çıkmıştı.

Özel hayatını kameralardan uzak şekilde yaşamayı tercih eden ünlü isim, şimdilerde eski eşiyle gündemi karıştırmayı başardı. Güzel oyuncunun eski eşi, meğerse o diziyle ekranlara adım atmış. İşte, Güldür Güldür Naime’nin oyuncu olan eski eşine dair merak edilen tüm detaylar. 

Ecem Erkek’in Eski Eşinin Yer Aldığı Dizi Ortaya Çıktı!

Yer aldığı projelerde genellikle komik ve sevecen karakterlere hayat veren Ecem Erkek, usta oyunculuğunun yanı sıra özel hayatıyla da herkesin ilgi odağı olmayı başarıyordu. Daha önce bir kere evlendiği bilinen güzel oyuncu, geçtiğimiz yıllarda Yüce Armağan Erkek ile hayatını birleştirmiş fakat çift, kısa bir süre sonra boşanma kararı almıştı.

Şimdilerde Ecem Erkek’in eski eşi Yüce Armağan Erkek için kimsenin bilmediği bir gerçek ortaya çıktı. Yüce Armağan Erkek, 2010 yılında Behzat Ç. dizisinde Alper karakterine hayat vermiş. Şimdilerde milyonlarca televizyon sever, ayrıldıktan sonra arkadaş kaldıkları bilinen ikilinin yeni bir projede yer almalarını merakla bekliyorlar.

Ecem Erkek’in Eski Eşinin Yer Aldığı Dizi Ortaya Çıktı!

Ecem Erkek Eski Eşiyle Sosyal Medyayı da Salladı!

Ekranlarda olduğu kadar sosyal medyada da binlerce kişiye hitap ettiği bilinen Ecem Erkek, şimdilerde ortaya çıkan eski eşiyle platformları da adeta çalkalamayı başardı. Birçok kullanıcı, güzel oyuncunun eski eşinin de oyuncu olduğunu ilk defa duyduğunu ifade ederken bazıları ikilinin ayrılmalarına çok üzüldüklerini söylediler. Şimdilerde milyonlarca sosyal medya kullanıcısı, Ecem Erkek’in eski eşi Yüce Armağan Erkek’in yeni paylaşımlarını dört gözle beklemeye başladı.

Ecem Erkek Eski Eşiyle Sosyal Medyayı da Salladı!

Etiketler

Magazin   Güldür Güldür   Ecem Erkek  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış