27 Haziran 2022 14:48 Güncelleme : 28 Haziran 2022 15:33

Gece Yarısı Operasyonu Bilmişti! Selçuk Geçer’den Yeni Dolar Uyarısı Geldi Dolarda Şimdiki Hedef Bu Olacak!

Gece Yarısı Operasyonu Bilmişti! Selçuk Geçer’den Yeni Dolar Uyarısı Geldi Dolarda Şimdiki Hedef Bu Olacak!

Piyasaların dahi ismi Selçuk Geçer, dolar kuruna dair yaptığı yeni açıklamalarla herkesin ağzını açık bırakmayı başardı. Kur farkındaki düşüş trendine değinen ünlü ekonomist, yeni grafiğin nasıl şekillenebileceğini ifade ederken doların TL karşısında geleceği son rakamı da gözler önüne serdi. İşte, ünlü ekonomist Selçuk Geçer tarafından dolar kuruna dair yapılan analizlerin merak edilen tüm detayları.

Milyonlarca yatırımcının dolar ve altın kurları adına sıklıkla takip ettikleri isimler arasında gösterilen Selçuk Geçer, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamalarla gündeme damgasını vurmayı başardı. Son günlerde dolar kurunda yaşanan düşüşlere dikkat çeken ünlü ekonomist, analizleriyle herkesi şaşırttı.

Dolar kuru için sürekli doğru tahminler yapmayı başaran Selçuk Geçer, şimdilerde dolar bazında yaşanan düşüşlerin nedenleri ve devam edip etmeyeceği hakkında flaş açıklamalarda bulundu. Yakın zamanda dolar yatırımı yapmak isteyen herkesin ünlü ekonomist tarafından yapılan bu analizlere dikkat etmesi gerekiyor. İşte, Selçuk Geçer’in dolar kuru adına yaptığı son analizlerin merak edilen tüm detayları.

Selçuk Geçer Dolar Kurunda Yaşanan Düşüşün Nedenini Açıkladı!

Dolar kurunun düşmesiyle yatırımcıların endişelerini dinleyen Selçuk Geçer, düşüş trendine dair net açıklamalarda bulundu. Ünlü ekonomist, ‘’Dolar, yaşadığı sert düşüşten sonra tekrar 16.80 lira seviyelerine tırmanmaya başladı. Kurda yaşanan bu çalkantı, BDDK tarafından ticari kredilere yönelik yapılan açıklamayla eş zamanlı olarak gerçekleşti. BDDK, firmaların TL cinsinden kredi kullanabilmeleri için 15 milyon TL’nin üzerine çıkılmaması şartını getirdi. 15 milyon TL ve üzeri miktarda döviz bulunduran şirketler, yeni getirilen şartla birlikte artık TL cinsinden ticari kredi kullanamamaya başlayacaklar. Bu durum, şirketlerin döviz satışı gerçekleştirmelerine ve bu nedenle dolar kurunun düşüş yaşamasına neden oldu.’’ ifadelerini kullandı.

Selçuk Geçer Dolar Kurunda Yaşanan Düşüşün Nedenini Açıkladı!

Selçuk Geçer Dolar Kurunun Geleceği Yeni Rakamı Açıkladı!

Dolar kurunda yaşanan düşüş trendinin fazla sürmeyeceğini ifade eden Selçuk Geçer, kur farkının kısa süre içerisinde tekrar tırmanışa geçeceğini ifade ederek, ‘’Olağan kur durumu yerine oturduğu zaman kademeli bir yükseliş görebiliriz. Benim tahminime göre dolar kuru önce 18 lira olacak ve daha sonra 25 lira bandına kadar çıkacak. Yine de yatırımlarımızı açıklamalar bazında dikkatli şekilde yapmamız gerekiyor.’’ açıklamalarında bulundu. 

Selçuk Geçer Dolar Kurunun Geleceği Yeni Rakamı Açıkladı!

Etiketler

Ekonomi   Selçuk Geçer  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış