24 Haziran 2022 14:57 Güncelleme : 25 Haziran 2022 17:37

Esra Ezmeci’ye Gelen İtiraf Tahtalara Vurdurdu! Böyle Gelin Düşmanımın Başına Bile Verilmesin!

Esra Ezmeci’ye Gelen İtiraf Tahtalara Vurdurdu! Böyle Gelin Düşmanımın Başına Bile Verilmesin!

Fulya ile Umudun Olsun programından ayrıldıktan sonra sosyal medyada da takipçilerinin sorularını yanıtlamaya devam eden Esra Ezmeci, her geçen gün mide bulandıran olayları gün yüzüne çıkarmaya devam ediyordu. Ünlü psikolog, aile içi yasak ilişkilerin ne boyuta geldiğini ortaya koyarken şimdilerde Ezmeci’ye bir kadın tarafından yöneltilen o itiraf herkese, ‘’Yok artık!’’ dedirtti. İşte, Esra Ezmeci’ye gelen ve kısa sürede gündem olan o itirafa dair merak edilen tüm detaylar.

Geçtiğimiz yıllarda Fulya ile Umudun Olsun programına psikolog danışman olarak katılarak yaptığı açıklamalarla milyonların gönlünde taht kurmayı başaran Esra Ezmeci, şimdilerde sosyal medya hesabı üzerinden takipçilerinden gelen soruları ve itirafları yayınlıyordu.

Her geçen gün farklı olayları gün yüzüne çıkarmaya devam eden Esra Ezmeci, kendisine gelen itiraflarla herkese, ‘’Yok artık!’’ dedirtiyordu. Fakat geçtiğimiz günlerde Esra Ezmeci tarafından paylaşılan o gönderi, ağızları açık bırakmayı başardı. İşte, Esra Ezmeci’ye iletilen iğrenç itirafın merak edilen tüm detayları.

Kayınbabasından Çocuk Sahibi Olduğunu Söyleyen Kadın Herkesin Ağzını Açık Bıraktı!

Şimdilerde ekranlardan uzak bir hayat sürdürdüğü bilinen Esra Ezmeci, sosyal medyada aktif olarak paylaşımlar yapmaya devam ediyordu. Takipçilerinden gelen itirafları yanıtlayarak binlerce kişinin hayatına dokunmayı başaran ünlü psikolog, aldığı sorularla da ‘’Bu ülke nereye gidiyor?’’ dedirtiyordu. Fakat geçtiğimiz günlerde kayınbabasıyla birlikte olduğunu itiraf eden bir kadın, adeta midelerin bulanmasına neden oldu.

Esra Ezmeci’nin takipçisi, ‘’Kayınbabamdan 2 çocuğum oldu. Eşimin çocuğu olmuyor diye eşimden habersiz şekilde yaptık. Ama şimdi kayınbabama aşık oldum!’’ deyince dona kalan Esra Ezmeci, ‘’Bu tarz dinamiklerin sonucu genellikle travmalara neden olmaktadır. O nedenle eşinizle konuşup bir şekilde bu durumu sonlandırmanız ve ortak bir karar almanız daha doğru olacaktır!’’ ifadelerini kullandı. Şimdilerde milyonlarca Esra Ezmeci hayranı, ilgili soruya karşı uzman isimden gelecek kapsamlı açıklamayı dört gözle beklemeye başladı.

Kayınbabasından Çocuk Sahibi Olduğunu Söyleyen Kadın Herkesin Ağzını Açık Bıraktı!

Sosyal Medya Esra Ezmeci’ye Gelen O Soruyla Resmen Çalkalandı!

Ekranlarda olmasa da şimdilerde sosyal medyada oldukça yoğun bir hayran kitlesine sahip olduğu bilinen Esra Ezmeci, geçtiğimiz günlerde kayınbabasına aşık olarak 2 çocuk sahibi olduğunu itiraf eden o kadının söyledikleriyle platformları resmen çalkaladı. Birçok kullanıcı, ‘’Bu nasıl bir itiraf böyle!’’ ve ‘’Allah’ım daha neler göreceğiz?’’ gibi yorumlarda bulundular. Şimdilerde milyonlarca sosyal medya kullanıcısı, Esra Ezmeci tarafından paylaşılacak yeni gönderileri merakla takip etmeye başladı.

Sosyal Medya Esra Ezmeci’ye Gelen O Soruyla Resmen Çalkalandı!

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış