27 Haziran 2022 05:35 Güncelleme : 28 Haziran 2022 15:32

Esra Erol Müge Anlı’yı En Mutlu Gününde Vurdu! Ya Ben Ya O Demişti Düğününe Katılmayı Reddetti!

Esra Erol Müge Anlı’yı En Mutlu Gününde Vurdu! Ya Ben Ya O Demişti Düğününe Katılmayı Reddetti!

Ekranların en sevilen isimleri arasında gösterilen Esra Erol ve Müge Anlı, uzun süredir aralarında yaşanan sürtüşmeyle herkesi şaşırtmayı başarıyorlardı. Bu durum, şimdilerde evlenme kararı alan Müge Anlı’nın Esra Erol’u düğününe çağırması fakat bu davet karşısında ünlü sunucunun şaşırtıcı bir cevap almasıyla adeta yeniden alevlendi. İşte, Müge Anlı ve Esra Erol arasında yaşanan yeni tatsız olayın merak edilen tüm detayları.

Yıllardır sabah kuşağının en sevilen isimlerin biri olarak gösterilen Müge Anlı, programına konuk ettiği kişiler ve kısa sürede çözdüğü cinayetlerle adından sıklıkla söz ettirmeyi başarıyordu. Ekranlarda gösterdiği başarı her zaman taktir edilen Müge Anlı, geçtiğimiz günlerde evleneceği haberini vererek herkesten alkış toplamayı da başarmıştı.

Müge Anlı’nın evleneceği haberlerinin ardından birçok sansasyonel olay da peşi sıra geldi. Geçtiğimiz aylarda kavga ettikleri öğrenilen ve kanal yönetimi üzerinden birbirlerini tehdit eden Müge Anlı ve Esra Erol, şimdilerde şok eden bir inatlaşmanın konuğu oldular. İşte, Müge Anlı ve Esra Erol arasında yaşanan yeni restleşmenin merak edilen tüm detayları.

Esra Erol Müge Anlı’dan Gelen Daveti Reddetti!

Geçtiğimiz günlerde canlı yayın sırasında evleneceğini açıklayan Müge Anlı, ‘’Sizleri çok mutlu edeceğini düşündüğüm bir haber vereceğim, evlenmeye karar verdim. Herkes evleniyor, abartmaya gerek yok. Dualarınızı almak istiyorum mutlaka. Ayrıca müstakbel damadınızın adı da Şinasi Yüzbaşıoğlu.’’ ifadelerini kullanmıştı.

Bu ifadelerin ardından hemen evlilik hazırlıklarına başlayan ünlü isim, ilk olarak kına gecesi organizasyonu gerçekleştirmişti. Müge Anlı’nın kına gecesinde Esra Erol’un olmadığı haberi gelince herkes büyük bir şok yaşamıştı. Fakat en önemli bomba, Müge Anlı’nın Esra Erol’u nikah törenine çağırmasına rağmen Erol’un bu teklifi reddetmesiyle ortaya çıktı. Milyonlarca magazin sever, Esra Erol’un Müge Anlı’ya karşı çektiği rest karşısında adeta şoke oldu.

Esra Erol Müge Anlı’dan Gelen Daveti Reddetti!

Esra Erol’un Geri Çevirdiği Davet Sosyal Medyayı Adeta Salladı!

Ekranlarda olduğu kadar sosyal medyada da yoğun bir hayran kitlesine sahip olduğu bilinen Esra Erol ve Müge Anlı, şimdilerde nikah töreni polemiğiyle platformların en çok konuşulan isimleri haline geldiler. Birçok kullanıcı, Esra Erol’u daveti kabul etmemek konusunda haklı görüyorken bazıları da bu tartışmanın oldukça uzadığını ifade ettiler. Şimdilerde milyonlarca sosyal medya kullanıcısı, Müge Anlı’dan Esra Erol’un o daveti reddettiği haberine dair gelecek açıklamayı dört gözle beklemeye başladı.

Esra Erol’un Geri Çevirdiği Davet Sosyal Medyayı Adeta Salladı!

Etiketler

Magazin   Müge Anlı  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış