28 Haziran 2022 09:14 Güncelleme : 28 Haziran 2022 09:14

Eda Ece Saç Rengini Değiştirdi Sarı Saçlarına Veda Etti! ‘’Keşke Daha Önce Boyatsaydın’’

Eda Ece Saç Rengini Değiştirdi Sarı Saçlarına Veda Etti! ‘’Keşke Daha Önce Boyatsaydın’’

FOX TV’nin sevilen dizisi Yasak Elma’da 5 sezondur Yıldız karakterine hayat vererek adından sıklıkla söz ettirmeyi başaran Eda Ece, duru güzelliğiyle de herkesten alkış toplamayı başarıyordu. Yıllardır aynı imajıyla ekranlarda olan usta oyuncu, şimdilerde değiştirdiği saç rengiyle herkesi şaşkına çevirdi. İşte, Eda Ece’nin değiştirdiği imajı ve yeni saç rengine dair merak edilen tüm detaylar.

Televizyon ekranlarında ilk olarak Pis Yedili dizisiyle tanınan ve şimdilerde Yasak Elma dizisinde canlandırdığı Yıldız karakteriyle milyonların sevgisini kazanan Eda Ece, güzelliğiyle de magazin gündemini sıklıkla karıştırmayı başarıyordu. Kusursuz fiziğiyle herkesin beğenisini kazanan güzel oyuncu, imajıyla da dikkat çekiyordu.

Yıllardır değiştirmediği sarı saçlarıyla akıllara kazınan ünlü oyuncu, şimdilerde tarz değişikliğine gitme kararı aldı. Ünlü oyuncunun sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı yeni hali, platformlarda en çok konuşulan konular arasında yer aldı. İşte, güzel oyuncu Eda Ece’nin yeni tarzına dair merak edilen tüm detaylar.

Eda Ece Saç Rengini Değiştirdi! Ortalık Karıştı!

Rol aldığı dizilerde gösterdiği performansla tüm televizyon severlerden tam not almayı başaran Eda Ece, güzelliğiyle de herkesi büyülemeyi başarıyordu. Renkli gözleri ve sarı saçlarıyla ekranlarda bir güneş gibi duran ünlü oyuncu, şimdilerde saç rengini değiştirme kararı aldı.

Saçlarını mora boyatan ünlü oyuncu, tüm sevenlerini şaşırtırken yeni haliyle herkesin dikkatini çekti. Sarı saçlarına uzun bir aradan sonra veda eden ünlü isim, bazı kullanıcılardan övgü dolu yorumlar alırken bazılarını da hayal kırıklığına uğrattı. Şimdilerde milyonlarca magazin sever, Eda Ece’nin Yasak Elma dizisinin yeni sezonunda mor saçlarıyla yer alıp yer almayacağını merakla beklemeye başladı.

Eda Ece Saç Rengini Değiştirdi! Ortalık Karıştı!

Sosyal Medya Eda Ece’nin Yeni Tarzıyla Adeta Sallandı!

Ekranlarda olduğu kadar sosyal medyada da adından sıklıkla söz ettiren Eda Ece, şimdilerde yeni tarzıyla platformları adeta karıştırmayı başardı. Bazı kullanıcılar, ünlü oyuncuyu bu haliyle çok sevdiklerini ifade ederken bazıları da çok büyük bir hata yaptığı konusunda uyarılarda bulundular. Ayrıca kullanıcılar, ünlü oyuncuya dizide yeni imajıyla yer alıp almayacağı konusunda birçok soru sorular. Şimdilerde milyonlarca sosyal medya kullanıcısı, Eda Ece’nin yeni imajına dair gelen yorumlara nasıl bir cevap vereceğini dört gözle beklemeye başladı.

Sosyal Medya Eda Ece’nin Yeni Tarzıyla Adeta Sallandı!

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış