28 Haziran 2022 18:03 Güncelleme : 28 Haziran 2022 18:13

Duygu Özaslan selülitleriyle şok etti! Bikinisiyle görüntülenen fenomenin eski halinden eser yok

Duygu Özaslan selülitleriyle şok etti! Bikinisiyle görüntülenen fenomenin eski halinden eser yok

Sosyal medya fenomeni Duygu Özaslan geçtiğimiz hafta Can Maxim Mutaf ile evlendi. Paris'te evlenen fenomen 3 gün 3 gece de düğün yaptı. Daha önce selülitli hali gündem olan Duygu Özaslan'ın o halinden eser kalmadı. Ünlü fenomen düğün yorgunluğunu güneşlenerek attı.

Çektiği makyaj videolarıyla adını duyuran sosyal medya fenomeni Duygu Özaslan, geçtiğimiz sene ortaya çıkan fotoğraflarındaki kilolu ve selülitli haliyle gündeme bomba gibi düşmüştü. Fotoğraflarına filtre yaptığı ortaya çıkan fenomen daha sonra zayıflayarak bambaşka bir görüntüye kavuşmuştu.

Geçtiğimiz hafta Can Maxim Mutaf ile hayatını birleştiren Özaslan bikinili pozuyla yaktı geçti. 3 gün 3 gece düğün yapan Duygu Özaslan düğün yorgunluğunu sere serpe güneşlenerek attı.

Bir Twitter kullanıcısı durumu, "Olay Duygu Özaslan’ın kilo almış olması değil, olay şu an olduğu halini kabullenip sevmek yerine kendi görmek istediği hali yansıtmak, insanları kandırmak. İnsanlar lanse edilen “mükemmel” vücutları görüp kendini sorguluyor, aç bırakıyor, sağlığını kaybediyor..." diyerek eleştirdi.

Bulimia Nervoza hastalığı nedir?

Bulimia Nervoza hastalığı, belirli bir zaman diliminde çoğu insanın yiyebileceğinden çok daha fazla yiyeceği yeme durumudur. Bu atak sırasında yeme kontrolünün kaybolduğu duygusuna verilen isimdir.


Etiketler

Magazin   Foto Galeri  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış