31 Mart 2022 17:22 Güncelleme : 13 Haziran 2022 12:08

Disney+ Aylık Fiyatı Açıklandı!

Disney+ Aylık Fiyatı Açıklandı!

Disney+, yakında Türkiye pazarına girmeye hazırlanıyor. Bunun için pek çok ünlü isimle anlaşma sağlandı. Oyunculardan adeta önemli bir kadro oluşturan Disney+, çeşitli projeler için oyuncuları değerlendirecek. Üstelik yeni dizi ve filmler yolda. Peki yayın hayatı ne zaman başlayacak? Dijital

Disney+, yakında Türkiye pazarına girmeye hazırlanıyor. Bunun için pek çok ünlü isimle anlaşma sağlandı. Oyunculardan adeta önemli bir kadro oluşturan Disney+, çeşitli projeler için oyuncuları değerlendirecek. Üstelik yeni dizi ve filmler yolda. Peki yayın hayatı ne zaman başlayacak? Dijital içerik platformuyla ilgili pek çok detaya yer verildi. Bu nedenle merak edilenler yanıt bulacak. Yayın tarihinin yanı sıra aylık ve yıllık üyelik fiyatları dikkat çekti.

Disney+ Fiyatı

Disney+, aylık 34,99 TL’lik abonelik ücreti ile başlayacak. Üstelik yıllık ücreti ise 349,90 TL olarak açıklandı. Dolayısıyla hizmetlerden yararlanmak için yapacağınız ödeme planı belirttiğimiz gibidir. Yayın hayatına da ne zaman başlayacağı merak ediliyordu. 14 Haziran 2022 tarihinden itibaren Disney+ içeriklerini izleyebileceksiniz. O vakte kadar pek çok dizinin çekimine başlanmış olacak. Eğer Disney+ oyuncu kadrosundaki isimleri ve çeşitli projeleri yakından takip ediyorsanız bu fırsatı kaçırmamanızı öneririz. Disney+ büyük bir girişimde bulunacak.

Etiketler

Teknoloji  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış