25 Haziran 2022 20:21 Güncelleme : 25 Haziran 2022 20:21

Ceylan’ın Kızı Melodi Estetikten Tanınmayacak Hale Geldi! Gören Doğal Halinden Eser Kalmamış Diyor!

Ceylan’ın Kızı Melodi Estetikten Tanınmayacak Hale Geldi! Gören Doğal Halinden Eser Kalmamış Diyor!

Arabesk müziğin en sevilen isimleri arasında gösterilen Ceylan, yıllardır geçirdiği estetik operasyonlarla magazin gündeminden düşmüyordu. Şimdilerde ekranlardan uzak kalarak gayrimenkul alanında çalışmaya başlayan ünlü isim, kızının da kendisi gibi düzenli estetik yaptırdığı söylentileriyle adından söz ettirmeyi başardı. Ceylan’ın kızı Melodi Bozkurt, son haliyle doğallığını iyice kaybettiğini ve estetik konusunda annesine özendiğini kanıtladı. İşte, ünlü sanatçı Ceylan’ın kızı Melodi Bozkurt’un estetikle geçirdiği değişime dair merak edilen tüm detaylar.

Çocuk yaşlarda sahneye çıkarak milyonlarca kişinin ilgisini çekmeyi başaran Ceylan, son zamanlarda ekranlardan uzak bir hayat sürmeye başlamıştı. Şimdilerde ev alım satım işleriyle uğraştığı bilinen ünlü sanatçı, geçirdiği yoğun estetik operasyonlarla da adından sıklıkla söz ettirmeyi başarıyordu.

Sahnelere çıktığı ilk sıralarda ‘’Küçük Ceylan’’ olarak bilinen ve şimdilerde 47 yaşında olduğu öğrenilen ünlü sanatçı, son haliyle herkesi büyülemeyi başarıyordu. Fakat Ceylan’ın 31 yaşındaki kızı Melodi, estetik konusunda annesini bile geçti. Melodi Bozkurt, doğal halinden koparak şimdilerde bambaşka birine dönüştü. İşte, estetik konusunda yarışa giren Ceylan ve kızı Melodi Bozkurt’un son hallerine dair merak edilen tüm detaylar.

Ceylan’ın Kızı Yeni Haliyle Herkesin Ağzını Açık Bıraktı!

Geçirdiği estetik operasyonlar sayesinde gençlik yıllarındaki hallerine geri dönen Ceylan, sürekli değiştirdiği imajıyla da hayranlarını şaşkına çevirmeye devam ediyordu. Ceylan’ın son hali, milyonlarca kişi tarafından taktir toparken asıl bomba, kızı Melodi Bozkurt’tan geldi. İmajını yenileme kararı alan Melodi, değişim için geçirdiği operasyonlarla da herkesin ağzını açık bıraktı.

Annesi gibi Selena Gomez’e benzeyebilmek adına sürekli bıçak altına yattığı bilinen ünlü isim, son haliyle herkesi şaşırttı. Birçok Ceylan hayranı, kızının annesinden etkileniyor olabileceğini de ifade etti. Şimdilerde tüm magazin severler, Melodi Bozkurt’un gelen yorumlara dair yapacağı açıklamayı merakla beklemeye başladı.

Ceylan’ın Kızı Yeni Haliyle Herkesin Ağzını Açık Bıraktı!

Sosyal Medya Ceylan’ın Kızının Değişimiyle Adeta Sallandı!

Seslendirdiği şarkıların yanı sıra sosyal medyada da oldukça aktif olduğu bilinen Ceylan, şimdilerde kızının geçirdiği estetik operasyonlarla adından sıklıkla söz ettirmeyi de başarıyordu. Doğal halinden eser kalmayan Ceylan’ın kızı Melodi Bozkurt, sosyal medya paylaşımlarıyla da herkesi şaşırtıyor. Platformlarda sıklıkla annesiyle yarıştığı ifade edilen ünlü isim, bazı kullanıcılardan tarafından da eleştirilerin hedefi olmaya devam ediyor. 

Sosyal Medya Ceylan’ın Kızının Değişimiyle Adeta Sallandı!

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış