31 Mart 2022 15:19 Güncelleme : 13 Haziran 2022 12:08

Call of Duty: Vanguard Bedava Oluyor!

Call of Duty: Vanguard Bedava Oluyor!

Call of Duty: Vanguard oyunundan müjdeli haber geldi. Oyunu bir süreliğine ücretsiz şekilde oynayabileceksiniz. Neredeyse tüm platformlarda ücretsiz hale geldi. Peki oyunu nereden indirebilirsiniz. Sürenin sona ereceği tarih ve çok daha fazlası haberimizde yer alıyor. Aralık 2021’de çıkan

Call of Duty: Vanguard oyunundan müjdeli haber geldi. Oyunu bir süreliğine ücretsiz şekilde oynayabileceksiniz. Neredeyse tüm platformlarda ücretsiz hale geldi. Peki oyunu nereden indirebilirsiniz. Sürenin sona ereceği tarih ve çok daha fazlası haberimizde yer alıyor. 5 Aralık 2021’de çıkan oyuna büyük ilgi gösterildi. Sizler de oyuna para vermeden oynamak ve denemek istiyorsanız bu fırsatı kaçırmayın.

Ücretsiz Olan Platformlar

Call of Duty: Vanguard’ı ücretsiz şekilde PS5, Xbox Series X|S, PS4, Xbox One ve Windows üzerinden oynayabilirsiniz. Ayrıca 30 Mart’ta başlayacak olan oyun fırsatı, 13 Nisan’a kadar sürecek. Böylelikle sizler de oyunun tadını sonuna kadar çıkarabileceksiniz. Sınırlı özellikli olması nedeniyle dikkat çekti fakat Activision’un yüksek oranda sunduğu fırsat gözden kaçmadı. Dolayısıyla oyuna ve çeşitli ücretsiz fırsatlara dair son dakika gelişmelerini sizlerle paylaşmayı sürdüreceğiz. Oyuna dair merak edilenler ve çok daha fazlası yine haberimizde olacak.

Etiketler

Teknoloji  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış