28 Haziran 2022 10:21 Güncelleme : 28 Haziran 2022 10:21

Bergen Teklifini Kabul Etmemişti! Serenay Sarıkaya Şimdi Öyle Bir Teklif Aldı ki Gişe Rekorları Kıracak O Ünlü İsmin Hayatını Canlandıracak!

Bergen Teklifini Kabul Etmemişti! Serenay Sarıkaya Şimdi Öyle Bir Teklif Aldı ki Gişe Rekorları Kıracak O Ünlü İsmin Hayatını Canlandıracak!

Geçtiğimiz aylarda Bergen filminde başrol oynayacağı ifade edilen Serenay Sarıkaya, son anda projede yer almaktan vazgeçmiş ve yerine Farah Zeynep Abdullah boy göstermişti. Şimdilerde bir süredir ekranlardan uzak kalan isim için bomba gibi bir projede oynayacağı açıklandı. İşte, Serenay Sarıkaya’ya başrol teklifi gönderilen yeni film projesine dair merak edilen tüm detaylar.

Yer aldığı projelerde gösterdiği oyunculuk performansıyla adından sıklıkla söz ettirmeyi başaran Serenay Sarıkaya, şimdilerde farklı projelerle de anılmaya devam ediyor. Son olarak Fi ve Medcezir dizileriyle sevenlerinin karşısına geçen ünlü oyuncu, şimdilerde bomba gibi bir projeye imza atmaya hazırlanıyor.

Kusursuz fiziği ve duru güzelliğiyle tüm projelerin aranan isimleri arasında gösterilen Serenay Sarıkaya, geçtiğimiz günlerde Bergen filmi için kendisine yöneltilen teklifi reddetmiş ve yerine Farah Zeynep Abdullah oynamıştı. Uzun süredir ekranlardan uzak kaldığı bilinen güzel oyuncu için şimdilerde bomba gibi bir film teklifi geldiği ortaya çıktı. İşte, Serenay Sarıkaya’nın kariyerine damga vuracak yeni projesine dair merak edilen tüm detaylar.

Serenay Sarıkaya Ünlü Oyuncu Cahide Sonku’yu Canlandıracak!

Son günlerde eski sanatçıların hayatlarının sıklıkla film haline geldiği bilinirken son olarak Bergen’in hayatı beyaz perdeye aktarılmış ve film için ilk teklif Serenay Sarıkaya’ya gönderilmişti. Fakat ünlü oyuncunun takvimi, set çalışmalarına uymayınca projeyi reddetmek zorunda kalmıştı. Şimdilerde ünlü yönetmen, tiyatro ve sinema oyuncusu Cahide Sonku’nun hayatını film yapma projesi için yine Serenay Sarıkaya’ya teklif gönderildiği açıklandı. Bu haber, tüm Serenay Sarıkaya hayranlarını sevince boğarken şimdilerde ünlü oyuncunun gelen teklife nasıl bir yanıt vereceği ise merak konusu oldu.

Serenay Sarıkaya Ünlü Oyuncu Cahide Sonku’yu Canlandıracak!

Serenay Sarıkaya Kendisine Gelen Teklife Sıcak Bakıyor!

Yer aldığı projelerle milyonlarca kişinin yakından takip ettiği Serenay Sarıkaya, şimdilerde Cahide filmi için kendisine gelen teklifle adından söz ettirmeyi başarmıştı. Ünlü isme yakın olan kişiler, güzel oyuncunun bu teklife sıcak baktığını ve bu projeyi kaçırmak istemediğini ifade ettiler. Gelen haberle birlikte Serenay Sarıkaya’nın Cahide filminde yer alacağı da kesinleşti. Şimdilerde milyonlarca film sever, Serenay Sarıkaya’nın başrolde yer alacağı Cahide filmini dört gözle beklemeye başladı.

Serenay Sarıkaya Kendisine Gelen Teklife Sıcak Bakıyor!

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış