26 Mart 2022 14:17 Güncelleme : 13 Haziran 2022 12:08

Apple, iPhone İçin Abonelik Dönemini Başlatabilir!

Apple, iPhone İçin Abonelik Dönemini Başlatabilir!

Apple, artan iPhone model telefonlarla birlikte yeni bir sisteme geçiş yapmayı planlıyor. Yakın zamanda bunu duyuracağı belirtildi. 20 bin TL’yi geçen iPhone model telefonları büyük dikkat çekmekte. Haliyle buna bir son vermek için yeni bir sistemin getirileceği belirtildi. Peki

Apple, artan iPhone model telefonlarla birlikte yeni bir sisteme geçiş yapmayı planlıyor. Yakın zamanda bunu duyuracağı belirtildi. 20 bin TL’yi geçen iPhone model telefonları büyük dikkat çekmekte. Haliyle buna bir son vermek için yeni bir sistemin getirileceği belirtildi. Peki iPhone modellerine ilişkin ne gibi gelişmeler yaşanacak? iPhone satın alacaksanız bunları göz önünde bulundurun.

Abonelik Sistemi Başlayacak!

iPhone modellerinde abonelik sisteminin başlayacağı belirtiliyor. Böylelikle aylık belirli miktarlarda ödemeler yaparak istediğiniz iPhone model telefonu kullanabilirsiniz. Fiyatı ciddi anlamda yüksek olan telefonlar için bu sistemin dikkat çekeceği belirtiliyor. Ayrıca iPhone 14 etkinliğinden sonra sistemin resmi olarak duyurulması beklenmekte. Apple, bu hamlesi ile dikkatleri üzerine çekecek. Ancak merak edilen şu ki sistem hakkında henüz tarih de verilmedi. Yani 2022 yılı sonları yerine 2023 yılının ilk çeyreğinde de çıkabilir. Dolayısıyla yakın zamanda kesinleşmesi bekleniyor. Bakalım kullanıcılar bu habere sevinecek mi?

Etiketler

Teknoloji  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış