26 Haziran 2022 22:45 Güncelleme : 26 Haziran 2022 22:45

Altında Kuyunun Dibi Görünmüyor! Düşüş Uyarısı Verildi Çok Kayıp Verilebilir!

Altında Kuyunun Dibi Görünmüyor! Düşüş Uyarısı Verildi Çok Kayıp Verilebilir!

Ons altın, son aylarda gerçekleştirdiği yükseliş trendini şimdilerde düşüş grafiğine bırakmış ve yatırımcılarını derinden sarsmıştı. FED tarafından da baskılandığı bilinen ons altın için şimdilerde ünlü ekonomi firmalarından yeni açıklamalar da gelmeye başladı. Dünyanın en prestijli ekonomi firmaları Dinamik Yatırım ve IKON Menkul, ons altının gidişatına dair en önemli verileri gün yüzüne çıkardılar. İşte, ünlü ekonomi firmaları tarafından ons altına dair yapılan analizlerin merak edilen tüm detayları.

Son günlerde yaşanan çalkantılı hareketlerle küresel anlamda önemli bir endişe yaratan altın, şimdilerde farklı ekonomi kurumları tarafından da ele alınmaya başlandı. Özellikle FED tarafından alınan önlemler nedeniyle düşüşe geçen ons altın, birçok ekonomist tarafından düşüş grafiğine gireceği yönünde açıklamalarla gündeme geliyordu.

Şimdilerde dünyanın en önemli ekonomi analiz firmalarından Dinamik Yatırım ve IKON Menkul, ons altın fiyatlarına dair en önemli analizleri tüm takipçileriyle başladı. Bu açıklamalar, yakında altın yatırımı yapmak isteyen herkes tarafından mutlaka incelenmeli. İşte, altında yaşanacak son grafiği ortaya çıkaran firmaların gözler önüne serdikleri analizlerin merak edilen tüm detayları.

Dinamik Yatırım Ons Altın Fiyatları İçin Son Rakamı Verdi!

Dünyanın en çok takip edilen ekonomi firmaları arasında gösterilen Dinamik Yatırım, ons altına dair son verileri de ortaya çıkardı. Firma, ‘’Altın, şimdilerde 1829 direnç seviyesinde gezmeye devam ediyor. Bu seviyenin altında gerçekleşen 4 saatlik bar kapanışlarının olması halinde satış işlemlerinde süren baskı da devam edebilir. Bu durumda ilk destek seviyesinin 1805 olacağını söyleyebiliriz. Fakat 1829 seviyelerinin üzerinde bir fiyat oluşumuyla karşılaşırsak 1854 direnç seviyelerini de görüyor olacağız.’’ ifadelerini kullandı.

Dinamik Yatırım Ons Altın Fiyatları İçin Son Rakamı Verdi!

IKON Menkul Yatırımcıları Altında Yaşanacak Düşüşlere Karşı Uyardı!

Dinamik Yatırım’ın yanı sıra yatırımcılara yeni tavsiyelerini aktaran IKON Menkul ekonomistleri, derin düşüşlere karşı herkesi uyardı. Ünü ekonomi firması, ‘’Ons altın, şimdilerde düşüş trendini devam ettirmekte kararlı gibi duruyor. Dün itibarıyla 1836 seviyelerini görmüştük bugün ise 1822 seviyelerine kadar geldi. Şimdilerde beklenen 1809 desteği var ki bu nokta oldukça önemli. Eğer direnç seviyesi kırılırsa daha derin düşüşler görebiliriz. Gidişat şu an için ilgili direnç seviyelerini de göreceğimizi gösteriyor. Bu nedenle yatırımcıların adımlarını çok dikkatli atmaları ve direnç seviyelerini mutlaka takip etmelerinde yarar var.’’ açıklamalarında bulundu.

IKON Menkul Yatırımcıları Altında Yaşanacak Düşüşlere Karşı Uyardı!

Etiketler

Ekonomi  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış