24 Haziran 2022 22:13 Güncelleme : 24 Haziran 2022 22:13

Altında FED Etkisi Sürüyor! Murat Özsoy Uyarısını Yaptı! Yukarı Doğru Sert Bir Yükseliş Olacak!

Altında FED Etkisi Sürüyor! Murat Özsoy Uyarısını Yaptı! Yukarı Doğru Sert Bir Yükseliş Olacak!

Milyonlarca yatırımcının altın kuru adına sıklıkla takip ettikleri Murat Özsoy, şimdilerde sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamalarla adeta olay yarattı. Ons altın ve gram altın için tahminlerini sıralayan ünlü ekonomist, çizdiği olumlu grafik sayesinde herkesi mutlu etmeyi başardı. İşte, piyasaların dahi ismi Murat Özsoy tarafından yapılan son altın açıklamalarının merak edilen tüm detayları.

Altın kurunda yaşanan çalkantılı durum, ülkemiz başta olmak üzere küresel anlamda ekonomik endişeleri de beraberinde getiriyordu. Birçok yatırımcı, altın bazında alımlarının devam edip etmemesi konusunda kafa karışıklıkları yaşıyorlardı. Şimdilerde ülkemizdeki milyonlarca altın yatırımcısına ışık tutacak açıklamalar, ünlü ekonomist Murat Özsoy tarafından yapıldı.

Altın fiyatları için yaptığı doğru tahminleriyle adından sıklıkla söz ettirmeyi başaran Murat Özsoy, şimdilerde yaptığı çalışmaların ışığında son analizlerini takipçileriyle paylaştı. Altın kuru için umutlu bir tablo çizen ünlü uzman, herkesi heyecanlandırmayı başardı. İşte, ünlü analist Murat Özsoy tarafından yapılan son altın açıklamalarının merak edilen tüm detayları.

Murat Özsoy Ons Altın Fiyatları Hakkında Son Tahminlerini Paylaştı!

Milyonlarca yatırımcının merakla takip ettiği ons altın fiyatları hakkında son analizlerini paylaşan Murat Özsoy, ‘’Şu an için ons altın fiyatlarında 1844 dolar direncinin kırılarak yükseliş trendinin görülme durumunun düşüş yönlü bir grafiğin yaşanma oranından daha olası olduğunu düşünüyorum. Burada dikkat edilmesi gereken nokta, ABD tarafından açıklanacak 10 yıllık tahvil faizi olacak. Eğer faiz oranı yüzde 3 üzerinde hareket ederse ons altın tarafında yükselişlerin görülmesi çok muhtemel. Bu nedenle ons altının yakın dönemde yükselişlerini sürdüreceğini düşünüyorum.’’ ifadelerini kullandı.

Murat Özsoy Ons Altın Fiyatları Hakkında Son Tahminlerini Paylaştı!

Murat Özsoy Gram Altın Hakkında Yaptığı Açıklamalarla Şok Etkisi Yarattı!

Ons altının yanı sıra gram altın için de son analizlerini paylaşan ünlü ekonomist, ‘’Gram altın bazında şu an için dolar kaynaklı yükselişler nedeniyle durulma trendinin yaşandığını görüyoruz. Fakat mevcut ekonomik durumu incelediğimizde bu durumun geçici olduğunu kolayca görebiliyoruz. Bu nedenle ons altın ve gram altındaki seviyelerin artış durumuna geçmesi oldukça muhtemel. Fakat yine de küresel anlamda oluşan gelişmeleri dikkatlice izleyerek yatırımlarımızı emin adımlarla atmakta fayda var.’’ açıklamalarında bulundu. 

Murat Özsoy Gram Altın Hakkında Yaptığı Açıklamalarla Şok Etkisi Yarattı!

Etiketler

Ekonomi  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış