27 Haziran 2022 11:42 Güncelleme : 27 Haziran 2022 11:42

Alina Boz Genç Yaşta Paraya Para Demeyecek! O Anlaşmadan Alacağı Miktar Boşuna Çalışıyorum Dedirtti!

Alina Boz Genç Yaşta Paraya Para Demeyecek! O Anlaşmadan Alacağı Miktar Boşuna Çalışıyorum Dedirtti!

Televizyon dizilerinin aranan isimleri arasında yer alan Alina Boz, yer aldığı Maraşlı dizisinin final yapmasıyla şimdilerde farklı projelerle ilgilenmeye başlamıştı. Güzel oyuncu, şimdilerde yer alacağı platformu açıklamasıyla birçok iddiaya da ev sahipliği yapmaya başladı. Söylentilere göre Alina Boz, yeni projesinde bölüm başı alacağı ücretle adeta bir servet kazanacak. İşte, ünlü oyuncu Alina Boz’un yeni dizinden kazanacağı iddia edilen dudak uçuklatan rakamın tüm detayları.

Ekranların en sevilen isimlerinden biri olan Alina Boz, şimdilerde farklı projelerle anılarak gündeme bomba gibi düşmeye devam ediyor. Son olarak ATV ekranlarında ortalığı kasıp kavuran Maraşlı dizisinde rol alan güzel oyuncu, şimdilerde çok farklı bir projeye evet demeye hazırlanıyor.

Magazin gündeminde Sezen Aksu’nun oğlu Mithatcan Özer ile yaşadığı uzun süreli ilişkiyle adından sıklıkla söz ettiren Alina Boz, şimdilerde devasa bir projenin yeni yüzü olmaya hazırlanıyor. Üstelik güzel oyuncunun bu proje için alacağı ücret, milyonların dudağını uçuklattı. İşte, Alina Boz’un bir servet kazanacağı yeni projesine dair merak edilen tüm detaylar.

Alina Boz Yeni Projesinde Alacağı Ücretle Ağızları Açık Bıraktı!

Geçtiğimiz yıllarda Aşk 101, Vatanım Sensin, Elimi Bırakma ve Maraşlı gibi dizilerde gösterdiği performansla adından sıklıkla söz ettiren Alina Boz, şimdilerde farklı platformların da ilgi odağı haline gelmişti. Çağatay Ulusoy ile başrolü paylaşacağı Süslü Koruluk dizisinden son anda vazgeçen ünlü oyuncu, şimdilerde Disney Plus platformunda gösterime girecek bir proje için anlaşma sağlamaya hazırlanıyor.

Hande Erçel ve Demet Özdemir gibi ünlü isimleri de bünyesinde barındırmakta olan platform, Alina Boz’un yer alacağı proje için güzel oyuncuya bölüm başı tam 870 bin lira teklif sundu. Bu rakam, herkesin dudağını uçuklatmayı başarırken genç yeteneğin kısa sürede bir servet kazanacağı da ortaya çıkmış oldu.

Alina Boz Yeni Projesinde Alacağı Ücretle Ağızları Açık Bıraktı!

Sosyal Medya Alina Bozun Bölüm Başı Kazanacağı Rakamla Adeta Sallandı!

Ekranlarda olduğu kadar sosyal medyada da en aktif isimlerden biri olarak gösterilen Alina Boz, şimdilerde Disney Plus platformundan kazanacağı haftalık 870 bin lira rakamıyla platformları adeta salladı. Birçok kullanıcı, güzel oyuncunun bu rakamı hak ettiğini ifade ederken bazıları da ‘’Biz boşuna çalışıyoruz!’’ yorumlarında bulundular. Şimdilerde milyonlarca sosyal medya kullanıcısı, ünlü oyuncunun yeni projesine dair ortaya çıkan iddialara nasıl bir cevap vereceğini merakla beklemeye başladı.

Sosyal Medya Alina Bozun Bölüm Başı Kazanacağı Rakamla Adeta Sallandı!

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış