28 Haziran 2022 12:19 Güncelleme : 28 Haziran 2022 15:37

Masterchef Büyük Olayla Başladı! Mehmet Şef’in Gözü Döndü Danilo Bile Tutamadı İlk Günden Neler Oluyor?

Masterchef Büyük Olayla Başladı! Mehmet Şef’in Gözü Döndü Danilo Bile Tutamadı İlk Günden Neler Oluyor?

Yayına geldiği haftalarda hiçbir rakibine şans tanımadığı bilinen Masterchef yarışma programı, şimdilerde yeni sezonuyla adından sıklıkla söz ettirmeyi başarıyor. Geçtiğimiz günlerde ilk bölüm için fragman videoları yayınlanırken Mehmet Şef’in bir yarışmacıyı azarladığı ve kovma noktasına geldiği de gözden kaçmadı. İşte, Masterchef programının ilk bölümünde Mehmet Yalçınkaya’yı sinirlendiren olaya dair merak edilen tüm detaylar.

Milyonlarca kişinin yeni sezonunu beklediği Masterchef yarışması, şimdilerde sevenleriyle buluşmak için geri sayımı başlatmıştı. 1 Temmuz Cuma akşamı ilk bölümüyle televizyon ekranlarında yer alması beklenen yarışma için ilk fragman videoları da yayınlanmaya başlandı.

TV8 ekranlarının reyting rekorlarını alt üst eden yarışması Masterchef için artık son günler sayılırken yayınlanan ilk fragman videosu adeta olay yarattı. Mehmet Şef’in bir yarışmacıya çok sinirlendiği görülürken herkesin, ‘’Masterchef yine olaylı başlayacak’’ yorumlarını yapmasına neden oldu. İşte, ekranların fenomen programı Masterchef’in ilk bölümünde yaşanacak o tatsız olaya dair merak edilen tüm detaylar.

Mehmet Şef Yine Formunda! Daha İlk Bölümden Yarışmacıyı Fena Azarladı!

Acun Medya tarafından ekranlara getirilen Masterchef Türkiye, yeni sezonuyla herkesi meraklandırmayı başarmıştı. İlk bölümün fragmanı geçtiğimiz günlerde yayınlanırken Mehmet Şef’in bir yarışmacıyı azarladığı ve kovmanın eşiğine geldiği de gözlerden kaçmadı.

Masterchef programının yeni sezonuna katılan bir yarışmacı, şeflere öyle bir soru sordu ki Mehmet Şef o yarışmacıyı az daha kovuyordu. Yarışmacı, ‘’Burası bittikten sonra üçümüz oturup Masterchef programı hakkında dedikodu yapalım mı? He, ne dersiniz?’’ deyince Mehmet Şef bir anda sinirlenerek, ‘’Bir daha konuşursan seni buradan yemek yapmadan gönderirim.’’ ifadelerini kullandı. Bu olay, Masterchef programını merakla bekleyen tüm izleyicileri de adeta şaşkına çevirdi.

Mehmet Şef Yine Formunda! Daha İlk Bölümden Yarışmacıyı Fena Azarladı!

Sosyal Medya Masterchef Fragmanında Görülen Tatsız Olayla Adeta Sallandı!

Ekranlarda olduğu kadar sosyal medyada da milyonlarca kişi tarafından takip edildiği bilinen Masterchef, şimdilerde fragman videosunda görülen tartışmayla platformları da sallamayı başardı. Birçok kullanıcı, Mehmet Yalçınkaya’nın sinirlenmekte haklı olduğunu dile getirirken bazıları bu sezonun diğer sezondan daha heyecanlı geçeceğini vurguladılar. Şimdilerde milyonlarca Masterchef hayranı, programın yayına gelecek ilk bölümünü sabırsızlıkla beklemeye başladı.

Sosyal Medya Masterchef Fragmanında Görülen Tatsız Olayla Adeta Sallandı!

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış