29 Haziran 2022 15:24 Güncelleme : 29 Haziran 2022 15:24

Altın almak isteyenlere İslam Memiş rakamı verdi! Altın o seviyeyi görünce alın

Altın almak isteyenlere İslam Memiş rakamı verdi! Altın o seviyeyi görünce alın

Altın kuru adına yaptığı nokta atışı tahminlerle adından sıklıkla söz ettirmeyi başaran İslam Memiş, geçtiğimiz günlerde yaptığı yeni açıklamalarla da şok etkisi yaratmayı başardı. Yatırımcıların ne zaman alım yapmaları gerektiği konusunda tüyolar veren ünlü ekonomist, BDDK tarafından alınan son kararları da değerlendirdi. İşte, piyasaların dahi ismi İslam Memiş tarafından açıklanan son analizlerin merak edilen tüm detaylar.

Milyonlarca yatırımcının altın kuru adına sıklıkla takip ettikleri isimlerin başında gelen İslam Memiş, geçtiğimiz günlerde yaptığı olay açıklamalarla herkesi şaşkına çevirmeyi başardı. Ünlü ekonomist, yatırım yapmak isteyenlere ışık tutarken kur farkı için atılması planlanan yeni adımları da gözler önüne serdi.

Geçtiğimiz günlerde Youtube hesabı üzerinden şok eden ifadeler kullanan ünlü ekonomist İslam Memiş, yatırım yapılabilecek yeni seviyeleri açıklarken BDDK tarafından atılan adımları da inceledi. Yakında altın yatırımı yapmak isteyen herkesin bu açıklamaları mutlaka dinlemeleri gerekiyor. İşte, İslam Memiş tarafından herkesi şok eden yeni altın analizlerine dair merak edilen tüm detaylar.

İslam Memiş Altın Kurunda Yaşanan Çalkantıları Değerlendirdi!

Sosyal medya hesabı üzerinden takipçilerinin sorularını yanıtlayan İslam Memiş, altının alınabileceği yeni seviyeleri açıklamadan önce BDDK tarafından alınan kararları değerlendirdi. Ünlü ekonomist, ‘’Kurum ve kuruluşlar, yakında dolar ve altın adına yeni kararlarını da açıklayabilirler. BDDK, geçtiğimiz günlerde altın kurundaki yükselişleri durdurabilmek için 15 milyondan fazla dolar barındıran tüm şirketlerin ticari kredi kullanımlarını kısıtladı. Buda demek oluyor ki kur farkları yakın zamanda geçici bir düşüş yaşamaya başlayacaklar. Ben, Temmuz ve Ağustos ayları için kurlarda yaşanacak ataklar yerine biraz daha dengeli ve gerileyen farkların süreç içerisinde öne çıkabileceğini düşünüyorum.’’ ifadelerini kullandı. 

İslam Memiş Altın Kurunda Yaşanan Çalkantıları Değerlendirdi!

İslam Memiş altında alım yapılması gereken seviyeleri açıkladı!

BDDK tarafından alınan yeni kararların yanı sıra altın fiyatlarının alım durumuna geçmesi için gereken seviyeleri açıklayan ünlü isim, ‘’Yatırım için altın alım satımı yapacaklar, düğün yapacaklar ve altın borcu olanlar, kur farkının 950 – 1000 lira bandına gelmesini bekleyebilirler. Bu rakamlar, kar bırakması açısından çok daha uygun olacaktır. Fakat yine de alınacak yeni kararları takip ederek yatırımlarımızı temkinli adımlarla yapmakta yarar var. Aksi halde piyasaların hiç kimseye acımadan içine çektiğini acı bir deneyimle görmüş oluruz.’’ ifadelerini kullandı. 

İslam Memiş altında alım yapılması gereken seviyeleri açıkladı!

Etiketler

Ekonomi  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış