28 Haziran 2022 16:18 Güncelleme : 28 Haziran 2022 16:18

İslam Memiş’ten Dolarınızı Bozun Uyarısından Sonra Çarpıcı Açıklama! Dolar Bu Zamana Kadar Düşecek!

İslam Memiş’ten Dolarınızı Bozun Uyarısından Sonra Çarpıcı Açıklama! Dolar Bu Zamana Kadar Düşecek!

Yaptığı analizlerle milyonlarca yatırımcıya ışık tutmaya devam eden İslam Memiş, şimdilerde dolar kuru adına yaptığı açıklamalarla herkesi şaşırtmayı başarmıştı. Kur farkının düzene girebilmesi için atılan adımlara değinen ünlü ekonomist, dolarda yeni bant aralığının kaç lira seviyesi olacağını da ifade etti. İşte, milyonlarca yatırımcının pür dikkat takip ettiği İslam Memiş tarafından yapılan son açıklamaların merak edilen tüm detayları.

Altın ve dolar kuru adına milyonlarca kişi tarafından takip edilen İslam Memiş, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamalarla büyük ses getirmişti. Dolar kuru adına yeni tahminlerini açıklayan ünlü ekonomist, herkesi şaşırtmayı da başardı.

Doların gidişatına dair her zaman nokta atışı tahminler yaptığı bilinen İslam Memiş, şimdilerde tüm takipçilerini şaşırtmayı başardı. Kur farkının yakın zaman gerileme yaşadığını ifade eden ünlü ekonomist, ‘’Gidin dolarınızı bozun!’’ ifadesinin altını çizdi. İşte, İslam Memiş’in son dolar analizleri ve yatırımcılara tavsiyelerine dair merak edilen tüm detaylar.

İslam Memiş Dolar Kurundaki Son Gelişmeleri Analiz Etti!

Dolar kurunda yaşanan son düşüşlere dair açıklamalarda bulunan İslam Memiş, BDDK tarafından yapılan hamleleri de değerlendirdi. Merkez Bankası’nın diğer kuruluşlarla birlikte Türk Lirasını korumayı amaçladığını ifade eden ünlü ekonomist, ‘’BDDK tarafından yapılan son hamle, Türk Lirasının gücünü korumak için atılmış bir hamleydi. Peki, BDDK ne yaptı? 15 milyon ve üzeri bir değerde döviz bulunduran tüm firmaların ticari kredi kullanabilmelerini yasakladı. Kurum, şirketler için resmen paraya ihtiyacınız varsa dolarınızı satın ve TL’ye dönüştürün dedi. Bu hamle, doların bir süre daha düşüşe geçeceğini gösteriyor.’’ ifadelerini kullandı. 

İslam Memiş Dolar Kurundaki Son Gelişmeleri Analiz Etti!

İslam Memiş Dolar Kurundaki En Önemli Seviyeyi Açıkladı!

Dolar kurunda yaşanan gelişmelerin yanı sıra yeni seviyelerin ne olacağını da açıklayan İslam Memiş, kurdaki kritik seviyesinin 16.75 lira olduğunu belirtti. Ayrıca ünlü ekonomist, ‘’16.75 lira seviyesi, dolar kurunun gidişatı adına belirleyici olacak. Bu seviyenin altına düştüğünde de 16.35 lira bandını da konuşmaya başlayabiliriz. Bu nedenle benim tahminime göre dolardaki yeni bant aralığı 16.35 ve 16.75 lira seviyelerinde olacaktır. Bu nedenle yatırımlarımızı yapmadan önce bant aralığına dikkat ederek adım atmakta fayda var.’’ açıklamalarında bulundu. 

İslam Memiş Dolar Kurundaki En Önemli Seviyeyi Açıkladı!

Etiketler

Ekonomi   İslam Memiş  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış