29 Haziran 2022 11:13 Güncelleme : 29 Haziran 2022 11:13

Çocuklar Duymasın ile tanınan Zeyno Günenç’ten acı haber! Aldığı haberle kahroldu

Çocuklar Duymasın ile tanınan Zeyno Günenç’ten acı haber! Aldığı haberle kahroldu

Yıllar önce Çocuklar Duymasın dizisinde hayat verdiği Gönül karakteriyle milyonların beğenisi kazanmayı başaran Zeyno Günenç, şimdilerde kötü bir haberle anılmaya başlandı. Acı haberi sosyal medya hesabı üzerinden paylaşan ünlü isim, tüm takipçilerini adeta yasa boğdu. İşte, Zeyno Günenç’ten gelen o kahreden habere dair merak edilen tüm detaylar.

Ekranların fenomen dizi projeleri arasında gösterilen Çocuklar Duymasın, final yaptığı tarihten yıllar geçmiş olmasına rağmen oyuncularının son halleriyle hala gündemi karıştırmaya devam ediyordu. Özellikle dizide ‘’dominant teyze’’ rolüyle hafızalara kazınan Zeyno Günenç, şimdilerde ekranlardan uzak kalsa da sosyal medya üzerinden sıklıkla takip edilen isimler arasındaydı.

Kişisel Instagram hesabı üzerinden sürekli paylaşımlar yapmaya devam eden ünlü isim, geçtiğimiz günlerde yaptığı o paylaşımla herkesi yasa boğmuştu. 55 yaşındaki Zeyno Günenç, babası Bilal Günenç’i kaybettiğini sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu. İşte, Çocuklar Duymasın’ın dominant teyzesi Zeyno Günenç’ten gelen acı habere dair merak edilen tüm detaylar.

Zeyno Günenç yaptığı acı dolu paylaşımla herkesi gözyaşlarına boğdu!

Çocuklar Duymasın dizisinin en sevilen karakterlerinden Gönül’e hayat veren Zeyno Günenç, şimdilerde aldığı acı haberle adeta yasa boğulmuştu. Babası Bilal Günenç’i kaybettiğini tüm takipçilerine de bildiren ünlü isim, gönderisinin altına düştüğü notla herkesi gözyaşlarına boğdu.
Ünlü isim yaptığı paylaşımda, ‘’Benim canım, güzel kalpli babam, Büloşum… Bugün kaybettik. Sen harika bir baba oldun bize, seni çok seviyorum ve çok özleyeceğimi biliyorum. Yattığın yerde mutlu ol bir taneciğim. Cenazesi 27 Haziran Pazartesi Fatih Camii’nde kılınacak ikindi namazıyla birlikte Silivrikapı Mezarlığı’na defnedilecektir.’’ ifadelerini kullandı. 

Zeyno Günenç yaptığı acı dolu paylaşımla herkesi gözyaşlarına boğdu!

Sosyal medya Zeyno Günenç’ten gelen kötü haberle resmen çalkalandı!

Ekranlarda olduğu kadar sosyal medyada da yoğun bir hayran kitlesine sahip olduğu bilinen Zeyno Günenç, babasını kaybettiği haberleriyle platformları adeta sallamayı başardı. Birçok kullanıcı, ünlü ismin gönderisinin altında başsağlığı dileklerini iletirken kendisine mesaj atarak destek olmaya çalıştılar. Ayrıca Zeyno Günenç’in birçok hayranı, babasının cenazesine katılmak için hazırlık yapıyor. Milyonlarca sosyal medya kullanıcısı, Zeyno Günenç’in babasıyla olan anılarını yansıtacak yeni paylaşımlarını da dört gözle beklemeye başladı.

Sosyal medya Zeyno Günenç’ten gelen kötü haberle resmen çalkalandı!

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış