30 Ağustos 2021 01:14 Güncelleme : 28 Haziran 2022 15:30

WhatsApp “Mesaj Tepkileri” Özelliğini Getiriyor

WhatsApp “Mesaj Tepkileri” Özelliğini Getiriyor

WhatsApp uygulaması, Instagram, Facebook, Twitter ve Signal gibi birçok uygulamanın uzun zamandır kullandığı mesajlara emoji ile tepki verme özelliğini getirecek. Uzun zamandır beklenilen özellik açıklanan göre şimdilik test aşamasında ve mesajlara belirlenen emojiler ile tepki vermeyi amaçlıyor. Birçok kullanıcı

Whatsapp uygulaması, Instagram, Facebook, Twitter ve Signal gibi birçok uygulamanın uzun zamandır kullandığı mesajlara emoji ile tepki verme özelliğini getirecek.

Uzun zamandır beklenilen özellik açıklanan göre şimdilik test aşamasında ve mesajlara belirlenen emojiler ile tepki vermeyi amaçlıyor.

Birçok kullanıcı için artık olmazsa olmaz haline gelen mesajlara tepki özelliği yukarıda da dediğimiz gibi şimdilik test aşamasında ve WhatsApp yönetimi tarafından henüz konuyla ilgili bir çıkış tarihi müjdesi verilmedi. WhatsApp yönetimi bu ve buna benzer özellik sayesinde kullanıcılar tarafında daha çok sevilen ve kullanılan bir uygulama sunuyor.

WhatsApp Yakın Zaman İçerisinde iPad Tarafına Gelebilir

Bazı kaynaklar uygulamanın WhatsApp Web sürümü gibi olacağını iddia ediyorken, WABtaInfo kaynağı ise iPad uygulamasının özel olarak geliştirilen yani web sürümü olmayacağını belirtiyor.

Facebook yönetiminin iPad tarafı için özel bir uygulama oluşturması oldukça sevindirici bir gelişme. Bunun dışında iPad için WhatsApp sürümünün herhangi bir hesaptan ya da telefondan bağımsız olarak çalışacağı yani telefon kapalı olsa da kullanılacağı aktarılıyor.

iPad için WhatsApp uygulamasının şimdilik ne zaman kullanıcı tarafına sürüleceği tam olarak bilinmiyor. Şu an beta test aşamasında olduğu aktarılan sürümün 1 – 2 ay gibi bir süre içerisinde sunulacağı belirtiliyor.

Facebook’un WhatsApp adımı sonrası iPad için Instagram uygulamasını da çıkarması bekleniyor. Instagram CEO’su Adam Mosseri, iPad Instagram uygulaması hakkında 2020 yılında yaptığı açıklamada “iPad uygulaması için yeterli kaynaklarının bulunmadığı” açıklamıştı.

Etiketler

Teknoloji   Whatsapp  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış