25 Haziran 2022 21:01 Güncelleme : 25 Haziran 2022 21:01

Tuba Büyüküstün’ün Yeni Dizisi Zeytin Ağacı İzlenme Rekorları Kıracak! Bakın Hangi İsimler Var!

Tuba Büyüküstün’ün Yeni Dizisi Zeytin Ağacı İzlenme Rekorları Kıracak! Bakın Hangi İsimler Var!

Bir süredir dizi severleri heyecanlandırmayı başaran Zeytin Ağacı dizisi, şimdilerde oyuncu kadrosu, hikayesi ve ilk görüntüleriyle magazin dünyasını sallamayı başardı. Dizinin başrollerinde Tuba Büyüküstün, Seda Bakan ve Boncuk Yılmaz’ın yer alacağı açıklanırken Ceviz Ağacı’nın hikayesi herkesi şok etmeyi başardı. Sosyal medya kullanıcıları, diziyi daha şimdiden platformlarda en çok konuşulan konu haline getirmeyi başardılar. İşte, Netflix’in bomba projesi Ceviz Ağacı dizisine dair merak edilen tüm detaylar.

Yapımcılığının OGM Pictures tarafından üstlenildiği ve yönetmen koltuğunda usta isim Burcu Alptekin’in oturduğu Zeytin Ağacı dizisi, şimdilerde açıklanan yayın tarihiyle de tüm dizi severleri heyecanlandırmayı başardı. 28 Temmuz tarihinden itibaren Netflix platformunda yayına gireceği öğrenilen dizi için büyük umutlar beslendiği de ifade edildi.

Başrollerinde Tuba Büyüküstün, Murat Boz, Seda Bakan, Boncuk Yılmaz, Fırat Tanış ve Rıza Kocaoğlu gibi ünlü isimlerin yer aldığı Zeytin Ağacı, hikayesiyle de herkesi derinden etkilemiş durumda. İşte, Netflix platformunun son bombası Zeytin Ağacı dizisine dair merak edilen tüm detaylar.

Zeytin Ağacı Dizisinin Konusu Ne Olacak?

Geçtiğimiz günlerde 28 Temmuz tarihinde Netflix platformunda ekranlara geleceği açıklanan Zeytin Ağacı dizisi için hikaye detayları da belli olmaya başladı. Buna göre Ada, Sevgi ve Leyla, üniversite sürecinde başlayan arkadaşlıklarını zorlu süreçlerde birbirlerine destek sağlayan bir dostluğa dönüştürmeyi başarabilmiştir. Ada, bir genel cerrah, Sevgi avukat ve Leyla ise çalışıp kariyer yapmayı reddettiği için hiçbir işte çalışmamaktadır.

Üç kadın arasındaki bu güçlü bağ, Sevgi’nin kanser olduğu açıklanınca çok farklı bir boyuta taşınır. Ada, Sevgi’nin acilen hastaneye yatmasını istersen Sevgi’nin bambaşka bir hayalin peşinden gitme niyeti vardır. Sevgi, Leyla’dan kendisini Zaman olarak tanıtan bir adamı bulabilmek için Ayvalık’a götürmesini ister. Arkadaşlarını bu kararından geri döndüremeyeceklerini bilen iki kız da Sevgi’yle birlikte yola koyulurlar. Fakat hiçbiri, bu yolda hayatlarının değişeceğini fark edemezler.

Zeytin Ağacı Dizisinin Konusu Ne Olacak?

Sosyal Medya Kullanıcıları Heyecanla Zeytin Ağacı Dizisini Bekliyor!

Netflix Türkiye tarafından yapılan açıklamayla sosyal medyada da bir anda popüler hale gelen Zeytin Ağacı dizisi, şimdilerde hem oyuncu kadrosu hem de değişik hikayesiyle kullanıcıları heyecanlandırmayı başardı. Birçok kullanıcı, dizi için ilk defa Netflix üyeliği alacaklarını belirtirken oyuncuların oldukça iyi bir performans sergileyebileceklerini belirttiler. Şimdilerde milyonlarca sosyal medya kullanıcısı, Zeytin Ağacı dizisinin yayına gireceği ilk günü dört gözle beklemeye başladı.

Sosyal Medya Kullanıcıları Heyecanla Zeytin Ağacı Dizisini Bekliyor!

Etiketler

Dizi Haberleri  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış