23 Temmuz 2021 01:45 Güncelleme : 13 Haziran 2022 12:06

Tıp Fakültesi Öğrencisi Onur Alp Eker’den Acı Haber Geldi

Tıp Fakültesi Öğrencisi Onur Alp Eker’den Acı Haber Geldi

Olay; 21.07.2021 Salı (Kurban Bayramının ilk günü), Ankara iline bağlı Pursaklar ilçesinin Sirkeli mahallesinde gerçekleşmiş. Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesinde okuyan Onur Alp Eker, Kaçan kurbanlık koyunun peşinden gitmiş ve bir süre sonra kendisinden daha haber alınamamıştı. Kameralara yansıyan son

Olay; 21.07.2021 Salı (Kurban Bayramının ilk günü), Ankara iline bağlı Pursaklar ilçesinin Sirkeli mahallesinde gerçekleşmiş. Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesinde okuyan Onur Alp Eker, Kaçan kurbanlık koyunun peşinden gitmiş ve bir süre sonra kendisinden daha haber alınamamıştı. Kameralara yansıyan son görüntüsüne yakın bir bölgede yoğunlaşan aramalarda tıp fakültesi öğrencisinin cansız bedenine rastlandı. Tüm sevenlerini yasa boğan olayda cinayet şüphesinin olup- olmadığı araştırılıyor.

Evlatlarından bir süredir haber alamayan aile, zaman kaybetmeden polise haber vermişti. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da resmi Twiter hesabından yaptığı paylaşımda; vefat eden gencin ailesine ve arkadaşlarına başsağlığı diledi.

Etiketler

Sağlık  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış