25 Haziran 2022 14:02 Güncelleme : 25 Haziran 2022 15:56

TikTok Fenomeni Esra Rabia Ünal Durmuyor! Taytlı Fotoğrafları Yine Herkesi Çıldırttı!

TikTok Fenomeni Esra Rabia Ünal Durmuyor! Taytlı Fotoğrafları Yine Herkesi Çıldırttı!

Başörtüsüne rağmen paylaştığı akıl almaz görüntülerle eleştiri oklarını üzerine çeken Esra Rabia Ünal, geçtiğimiz günlerde akıl almaz paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. Eteğini çıkararak bu sefer de dapdar taytını göbeğine kadar çeken ünlü isim, eleştirilerin hedefi oldu. İşte, ünlü TikTok fenomeni Esra Rabia Ünal tarafından paylaşılan yürek hoplatan görüntülere dair merak edilen tüm detayları.

Yaptıkları paylaşımlarla adlarından bir hayli söz ettirmeyi başaran TikTok fenomenleri, özellikle cesur pozlarıyla herkesi şaşırtmaya devam ediyorlardı. Geçtiğimiz günlerde bir düğünde çekilen videosuyla bir anda şöhret olmayı başaran yeni fenomen Esra Rabia Ünal, şimdilerde işin dozunu iyice kaçırmış durumda.

Başındaki örtüye bakmadan her geçen gün daha cesur pozlar ve videolar paylaşmaya devam eden ünlü TikTok fenomeni, şimdilerde yine eleştirilerin hedefi oldu. Eteğin yerine bu sefer taytıyla poz veren ünlü isim, herkesin yüreğini hoplatmayı başardı. İşte, TikTok fenomeni Esra Rabia Ünal tarafından paylaşılan o meşhur gönderilerin merak edilen tüm detayları.

TikTok Fenomeni Esra Rabia Ünal Taytlı Fotoğraflarıyla Herkesi Şaşırttı!

TikTok fenomeni Esra Raba Ünal, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlarla herkesin aklını almaya devam ediyor. Başörtüsü olmasına rağmen daracık etekler giyip çılgınlar gibi dans eden ünlü isim, şimdilerde yeni görüntüleriyle de eleştirileri üzerine çekti.
Bir sandalyeye oturarak boydan verdiği pozlarla videolarını takipçileriyle paylaşan ünlü isim, daracık taytıyla adeta olay yarattı. Birçok insan, Esra Rabia Ünal’ı başörtüsünü süs niyetiyle kullandığı gibi ithamlarla eleştirdi. Eleştirilerin odağında olan ünlü fenomen ise yorumlara kulak tıkayarak tüm takipçilerini her geçen gün şaşırtmaya devam ediyor.

TikTok Fenomeni Esra Rabia Ünal Taytlı Fotoğraflarıyla Herkesi Şaşırttı!

Esra Rabia Ünal’ın Yeni Görüntüleri Sosyal Medyayı Adeta Salladı!

TikTok platformunda olduğu kadar Instagram ve Twitter’da da oldukça sık takip edildiği bilinen Esra Rabia Ünal, şimdilerde taytlı görüntüleriyle en çok konuşulan konulardan biri oldu. Birçok kullanıcı, ‘’Kapı kapalı ama pencere açık.’’, ‘’Kafandakini çıkarıp paylaşsana.’’ ve ‘’Süs olarak başörtüsü takıyor sanırım.’’ tarzında eleştirilerde bulundular. Fakat bu eleştiriler, Esra Rabia Ünal tarafından yine cevapsız bırakıldı. Şimdilerde milyonlarca sosyal medya kullanıcısı, ünlü fenomen tarafından paylaşılacak yeni gönderileri dört gözle beklemeye başladı.

Esra Rabia Ünal’ın Yeni Görüntüleri Sosyal Medyayı Adeta Salladı!

Etiketler

Gündem   Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış