21 Haziran 2022 16:06 Güncelleme : 28 Haziran 2022 15:37

Survivor Ogeday Şampiyon Olamadı Ama Daha Büyük Ödülü Kaptı! Adem Hikmet Delirdi Acun Bakın Ne Yaptı!

Survivor Ogeday Şampiyon Olamadı Ama Daha Büyük Ödülü Kaptı! Adem Hikmet Delirdi Acun Bakın Ne Yaptı!

Yayınlana geldiği haftalarda hiçbir rakibine şans tanımayan Survivor programı, şimdilerde yarışmacıların farklı haberleriyle adından sıklıkla söz ettirmeyi başarıyordu. Özellikle geçtiğimiz günlerde ada hayatına veda eden Ogeday Girişken, şimdilerde Acun Ilıcalı tarafından yapılan o teklifle herkesi şok etti. İddialara göre ünlü isim, Acun Medya çatısında bir programda çalışmaya başlayacak. İşte, Acun Ilıcalı tarafından Ogeday Girişken’e sunulan o teklifin merak edilen tüm detayları.

Ekranların fenomen yarışma programları arasında yer alan Survivor All Star 2022, parkurlarda geçen kıyasıya mücadelelerin yanı sıra yarışmacılarla da gündemi karıştırmayı başarıyordu. Özellikle adaya veda ederek hayranlarını bir hayli üzen isimler, yeni gelişmelerle herkesi şaşırtıyorlardı.

Geçtiğimiz günlerde adaya veda eden son isim olduğu açıklanan Ogeday Girişken, şimdilerde adından sıklıkla söz ettirmeyi başarmıştı. Duygusal bir konuşma yaparak arkadaşlarına veda eden ünlü isim, Acun Ilıcalı’dan aldığı o teklifle herkesi şaşkınlığa uğrattı. İşte, Acun Ilıcalı’nın Ogeday Girişken’e yaptığı teklifin merak edilen tüm detayları.

Acun Ilıcalı Ogeday Girişken’e Yaptığı O Teklifle Milyonları Şaşkına Çevirdi!

2017 yılında Survivor yarışmasında şampiyon olarak adından sıklıkla söz ettiren Ogeday Girişken, gösterdiği üstün performans sayesinde Survivor All Star programına da katılmaya hak kazanmıştı. Bu sezon çıktığı parkurlarda da yarışmanın hakkını sonuna kadar veren ünlü yarışmacı, geçtiğimiz günlerde adaya veda etmişti.

Adaya veda etmesinin ardından Acun Ilıcalı’dan övgü dolu yorumlar alan Ogeday Girişken, şimdilerde aldığı teklifle herkesi şaşırttı. İddialara göre Acun Medya, Ogeday Girişken’i Survivor Ekstra programında görmek istediğini belirterek ünlü isme çok büyük bir teklif götürdü. Şimdilerde milyonlarca Ogeday Girişken hayranı, yarışmacıdan gelecek net açıklamaları merakla beklemeye başladı.

Acun Ilıcalı Ogeday Girişken’e Yaptığı O Teklifle Milyonları Şaşkına Çevirdi!

Ogeday Girişken’in Alacağı Ücret Dudakları Uçuklattı!

Ogeday Girişken, geçtiğimiz günlerde Survivor yarışmasına veda ederek milyonlarca televizyon severi yasa boğmuştu. İstanbul’a dönüşünün ardından sakatlıkları nedeniyle uzun bir tedavi sürecine girdiği açıklanan Ogeday Girişken, şimdilerde TV8 kanalında yayınlanan Survivor Ekstra programına dahil olabilmek için kolları sıvadı. Ayrıca kulislerde konuşulanlara göre Acun Medya, Ogeday Girişken’in programda yorumculuk yapması için ünlü yarışmacıya aylık 80 – 90 bin liralık bir maaş teklif etti. Şimdilerde birçok Survivor hayranı, bu iddiaların gerçek olup olmadığını yakından araştırmaya başladı.

Ogeday Girişken’in Alacağı Ücret Dudakları Uçuklattı!

Etiketler

Magazin   Survivor  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış