26 Haziran 2022 07:53 Güncelleme : 28 Haziran 2022 15:36

Survivor Nagihan Geri Dönüyor! Acun Medya Karıştı Nagihan Geri Çağırıldı! Ayşe’ye Şimdiden Güle Güle!

Survivor Nagihan Geri Dönüyor! Acun Medya Karıştı Nagihan Geri Çağırıldı! Ayşe’ye Şimdiden Güle Güle!

TV8 ekranlarında ortalığı kasıp kavuran yarışma programı Survivor, şimdilerde farklı konularla da gündemi karıştırmayı başarıyordu. Geçtiğimiz günlerde elenen Nagihan Karadere’nin vedasıyla birçok Survivor hayranı ayağa kalkarken şimdilerde ünlü yarışmacının adaya geri döneceği ifade edildi. Bu haber, sosyal medya platformlarını da adeta çalkaladı. İşte, sevilen yarışmacı Nagihan’ın adaya geri dönüşüyle ilgili ortaya atılan iddiaların merak edilen tüm detayları.

Ekranların en sevilen yarışma programları arasında gösterilen Survivor, parkurlarda geçen kıyasıya mücadelelerin yanı sıra yarışmacılar arasında yaşanan taktik savaşlarıyla da adından sıklıkla söz ettirmeyi başarıyordu. Geçtiğimiz günlerde Ayşe, dokunulmazlık almasıyla Nagihan’ın ismini söylemiş ve birlikte eleme potasına gitmişlerdi.

Elenen ismin Nagihan olduğunun açıklanmasıyla Ayşe Yüksel’in derin bir nefes aldığı görülmüştü. Finali görmek konusunda kararlı olan Nagihan Karadere’nin bu vedası, birçok hayranını derin bir hüzne boğarken şimdilerde ortaya ilginç bir iddia ortaya atıldı. İşte, sevilen yarışmacı Nagihan’ın Survivor All Star 2022 yarışmasına geri döneceğine dair ortaya çıkan söylentilerin merak edilen tüm detayları.  

Nagihan’ın Veda Konuşması Tüm Hayranlarını Yasa Boğmuştu!

Geçtiğimiz günlerde Ayşe, Hikmet ve Nagihan potasında elenen isim Nagihan olmuş ve kendisini hayranlıkla takip eden kişileri adeta derinden üzmüştü. Ayşe tarafından sırtından bıçaklandığını ifade eden Nagihan, veda konuşmasıyla da adeta yürekleri parçaladı.

Ünlü yarışmacı, ‘’Söyleyecek fazla bir şey yok. Büyük mücadeleler verdiğimi düşünüyorum. Keşke finali tekrar görebilseydim ama kısmet bu kadarmış. Tek üzüldüğüm konu, kızımdan çok fazla ayrı kaldım ama herhangi bir sonuç alamadım. Sonuç tamamen halkımızın elinde. Bana programın başından beri SMS gönderen herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.’’ ifadelerini kullandı. 

Nagihan’ın Veda Konuşması Tüm Hayranlarını Yasa Boğmuştu!

Nagihan Karadere Survivor Yarışmasına Geri Dönüyor!

Geçtiğimiz günlerde ortaya atılan iddialara göre Acun Medya, Nagihan’ın elenmesine karşı oluşan eleştirilere dayanamadı ve elenen son 3 isim için yeni bir yarışma düzenlenmesine karar verdi. Buna göre Ogeday, Nagihan ve Berkan’ın kısa süre içerisinde kendi aralarında bir yarışma yapacakları söylenirken bu yarışmadan sonra Nagihan’ın adaya geri döneceği iddia edildi. Bu şok haberden sonra gözler, Nagihan’ın elenmesine neden olan Ayşe Yüksel’e çevrildi. Şimdilerde milyonlarca Survivor hayranı, Nagihan’ın geri döneceğine dair ortaya çıkan haberlerin Acun Medya tarafından kabul edilip edilmeyeceğini merakla beklemeye başladı.

Nagihan Karadere Survivor Yarışmasına Geri Dönüyor!

Etiketler

Dizi Haberleri   Survivor  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış