27 Haziran 2022 14:02 Güncelleme : 28 Haziran 2022 15:36

Survivor Boks Ringine Döndü! Adem’in Gözü Sinirden Döndü Acun Bile Karışamıyor Neler Oluyor?

Survivor Boks Ringine Döndü! Adem’in Gözü Sinirden Döndü Acun Bile Karışamıyor Neler Oluyor?

TV8 ekranlarında reyting oranlarını alt üst eden Survivor yarışması, son 5’e kalan yarışmacılar arasında yaşanan olaylarla da adından sıklıkla söz ettirmeyi başarıyordu. Programın geçtiğimiz bölümünü takip eden televizyon severler, Ayşe ve Hikmet arasında geçen söz düellosunu şaşkınlıkla izlediler. Adem’in Ayşe tarafından söylenen sözlere çok sinirlendiği de Survivor takipçilerinin gözünden kaçmadı. İşte, Survivor programının son bölümünde yaşanan o tatsız olaya dair merak edilen tüm detaylar.

Ekranların en çok izlenen yarışma programları arasında gösterilen Survivor, parkurlarda geçen kıyasıya mücadelelerin yanı sıra yarışmacılar arasında gelişen tartışmalarla da gündeme damga vurmayı başarıyordu. Geçtiğimiz bölümde Adem ve Ayşe’nin bir anda tartışmaya tutuşması, televizyon severlerin adeta ağzını açık bıraktı.

TV8 ekranlarının fenomen yarışması Survivor’da Acun Ilıcalı’nın da katıldığı bir voleybol maçı düzenlenmişti. Maç sonunda kazanan takıma Avrupa tatili hediye edileceği açıklanınca mücadele de bir anda kızışmıştı. Aynı takımda olan fakat bir türlü oyun sistemini tutturamayan Adem ve Ayşe arasında sinirler gerildi. İşte, Survivor’ın sevilen yarışmacıları Adem ve Ayşe arasında yaşanan tatsız kavgaya dair merak edilen tüm detaylar.

Adem ve Ayşe’nin Yaşadığı Tartışma Ekranlara Damga Vurdu!

Survivor yarışmasının geçtiğimiz bölümü zorlu bir parkura ve heyecanlı bir konseye sahne olurken bölümde en dikkat çeken detay, Adem ve Ayşe’nin bir anda tartışmaya başlamaları olmuştu. Yapılan voleybol maçında Ayşe’nin hatasına karşı sinirden gözü dönen Adem Kılıççı, ‘’Top gözünün önüne geliyor kurtar diyoruz sen bize bakıyorsun. Geldim durdum burada.’’ deyince Ayşe Yüksel, ‘’Önümde durdun nasıl kurtarabilirim. Beni bir dinler misin?’’ ifadeleriyle kendisini savundu. Bu sözlere daha çok kızan Adem, ‘’Ben seni dinliyorum da sen beni duymuyorsun. Yap dediğim şeyleri yapmıyorsun.’’ şeklinde çıkıştı.  

Adem ve Ayşe’nin Yaşadığı Tartışma Ekranlara Damga Vurdu!

Survivor’da Yaşanan Gerilim Sosyal Medyayı Adeta Salladı!

Ekranlarda olduğu kadar sosyal medyada da büyük bir hayran kitlesine sahip olduğu bilinen Survivor yarışması, geçtiğimiz bölümde Adem ve Ayşe’nin ekranlara yansıyan kavgasıyla platformları sallamayı başardı. Birçok kullanıcı, ikilinin kavgalarından bıktıklarını ifade ederken eleme riski olmayan bir oyun için bu kadar hırs yapılmaması gerektiğini belirttiler. Şimdilerde milyonlarca sosyal medya kullanıcısı, Survivor programında ortaya çıkacak yeni gelişmeleri merakla beklemeye başladı.

Survivor’da Yaşanan Gerilim Sosyal Medyayı Adeta Salladı!

Etiketler

Dizi Haberleri   Survivor  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış