21 Haziran 2022 23:12 Güncelleme : 28 Haziran 2022 15:36

Survivor 2022 Nisa Dur Durak Bilmiyor Herkese Haddini Bildiriyor! Ayşe Yüksel Geri Vites Yaptı Ama Nisa Hemen Cevabı Yapıştırdı!

Survivor 2022 Nisa Dur Durak Bilmiyor Herkese Haddini Bildiriyor! Ayşe Yüksel Geri Vites Yaptı Ama Nisa Hemen Cevabı Yapıştırdı!

TV8 ekranlarında reyting rekorları kıran Survivor All Star 2022 yarışması, şimdilerde yarışmacılar arasında yaşanan skandal olaylarla gündemi karıştırmaya devam ediyordu. Geçtiğimiz günlerde Ayşe ve Nisa arasında yaşanan gerginlik, herkesi şok ederken sosyal medya platformlarını da ikiye böldü. İşte, Survivor yarışmasının sevilen isimleri Nisa ve Ayşe arasında yaşanan gergin anların merak edilen tüm detaylar.

Yayına geldiği haftalarda rakiplerine reyting rekorlarında şans vermeyen Survivor All Star 2022 yarışması, şimdilerde bireysel dokunulmazlık oyunları ve heyecanlı konseylerle ekranlara gelmeye devam ediyor. Tüm bunların yanı sıra adım adım finale giden programda yarışmacılar arasında yaşanan gergin olayların da bitmediği görülüyordu.

Survivor yarışmasına damga vuran isimler arasında gösterilen Nisa ve Ayşe, şimdilerde yer aldıkları tartışmalarla da adlarından sıklıkla bahsettirmeyi başarıyorlardı. Son konseyde dokunulmazlığın sahibi olduğu bilinen Ayşe, şok bir açıklamayla Nisa’yı eleme adayı olarak belirleyince herkes ayağa kalktı. İşte, Survivor Nisa ve Ayşe arasında yaşanan gerilimin merak edilen tüm detayları.

Survivor Nisa Ayşe Yükselin Ödül Davetini Reddetti!

Survivor All Star 2022 yarışmasında gerginliği her geçen gün arttırmaya devam eden isimler olarak bilinen Ayşe Yüksel ve Nisa Bölükbaşı, geçtiğimiz konseyde yaşanan bir olayla magazin gündemini karıştırmayı başardılar.

Ödül oyununu kazanan Ayşe Yüksel, konsey sırasında 2 arkadaşına daha ödül oyunundan yararlanma hakkı verecekti. Ünlü yarışmacı, ilk olarakAdem ve Batuhan’ı ödüle götürmek istediğini söyledi. Daha sonra Adem ve Batuhan Karacakaya’nın ‘’Nisa’yı götür’’ teklifi üzerine Nisa’yı ödüle götürmek isteyen Ayşe, şok bir cevapla karşılaştı. Nisa Bölükbaşı, arasının açık olduğu Ayşe’den gelen bu teklifi reddederek, ‘’Senin aklında Nagihan vardı. Berkan buradayken benim gitmem yanlış olur.’’ ifadelerini kullandı. Bu hareket, Nisa Bölükbaşı’nın milyonlarca Survivor hayranından alkış toplamayı başardı.

Survivor Nisa Ayşe Yükselin Ödül Davetini Reddetti!

Sosyal Medya Nisa’nın Ödül Teklifini Reddetmesiyle Adeta Çalkalandı!

Ekranların yanı sıra sosyal medyada da yoğun bir hayran kitlesine sahip olduğu bilinen Survivor yarışması, şimdilerde Nisa’nın Ayşe tarafından teklif edilen ödülü reddetmesiyle adından sıklıkla söz ettirdi. Bazı sosyal medya kullanıcıları, Nisa Bölükbaşı’nın erdemli bir karar verdiğini ifade ederken bazıları da çok abarttığını ifade etti. Şimdilerde milyonlarca sosyal medya kullanıcısı, Survivor All Star 2022 yarışmasında yaşanacak yeni gelişmeleri dört gözle beklemeye başladı.

Sosyal Medya Nisa’nın Ödül Teklifini Reddetmesiyle Adeta Çalkalandı!

Etiketler

Magazin   Dizi Haberleri   Survivor  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış