19 Haziran 2022 00:10 Güncelleme : 28 Haziran 2022 15:37

Survivor 2022'de Adem Kılıçcı İntikamını Aldı Ogeday'a Hiç Acımadı! Survivor Ogeday Gözyaşları Sel Oldu Aktı

Survivor 2022'de Adem Kılıçcı İntikamını Aldı Ogeday'a Hiç Acımadı! Survivor Ogeday Gözyaşları Sel Oldu Aktı

Survivor 2022 Tüm hızıyla devam ediyor. Bireysel dokunulmazlık oyununda yine göz yaşları sel oldu aktı. 17 Haziranda Dokunulmazlık oyununu Kazanan Survivor Adem Kılıçcı Haftanın ikinci eleme adayı olarak Ogeday Girişken'in ismini söyledi. Uzun süredir sakatlıkla mücadele eden Girişken gözyaşları içerisinde kaldı.

Her Bölümü ile Bir Başka Tartışmaya Sahne Olan Survivor All Star 2022'de bireysel dokunulmazlık oyunları devam ediyor. Artık herkesin kendi adına yarıştığı ve Survivor Şampiyonluğu kovaladığı yarışmada dokunulmazlığı kazanan isimler aynı zamanda eleme adayının da ismini söylüyor. Survivor 2022'de Adem Kılıçcı, Ogeday'a Acımadı! Survivor Ogeday Gözyaşlarını Tutamadı!

17 Haziran Survivor bireysel dokunulmazlık oyununu kim kazandı sorusunun yanıtı da belli oldu. Son 4'e kalarak Survivor finalisti olmak için yarışan yarışmacılar eleme konseyinde toplu SMS'e çıkarak hayranlarının da desteğini aldı.

Adem Kılıçcı Survivor Ogeday'a Acımadı!

Survivor All Star'da ikinci bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan Survivor Adem Kılıçcı, konseyde haftanın ikinci eleme adayının ismini de söyledi. Survivor 2017'de finalde karşılaşan Adem Kılıçcı ve Ogeday Girişken arasındaki rövanş hıssı kendini bu akşamki eleme konseyinde de belli etti.

Survivor Adem Kılıçcı ikinci eleme adayı olarak Survivor Ogeday Girişken'in ismini söyledi. All Star sezonu boyunca ikili arasında yaşanan tartışmalar yarışmanın son zamanlarında had safhaya çıktı.

Ogeday Girişken Gözyaşlarını Tutamadı!

Survivor Ogeday cephesinde ise gözyaşı vardı. 17 Haziran eleme adayı olan Ogeday Girişken, Sakatlığa rağmen 11 oyunda 7 galibiyet 4 mağlubiyet alarak başarılı bir performans gösterdi. Ancak bu akşam seremonide sakatlığının da verdiği etkiyle gözyaşlarını tutamadı.

Etiketler

Magazin   Survivor  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış