24 Haziran 2022 15:01 Güncelleme : 25 Haziran 2022 17:37

Songül Karlı’nın Oğlu Yine Çıldıracak! Güzel Sunucu Dekoltesiyle Yine Çok Konuşulacak!

Songül Karlı’nın Oğlu Yine Çıldıracak! Güzel Sunucu Dekoltesiyle Yine Çok Konuşulacak!

Bir dönem sunuculuğunu yaptığı evlilik programıyla adından sıklıkla söz ettirmeyi başaran Songül Karlı, şimdilerde sosyal medya paylaşımlarıyla ortalığı birbirine katıyor. Şahsi hesabı üzerinden cesur pozlar verdiği bilinen ünlü isim, geçtiğimiz günlerde tercih ettiği derin dekolteli sahne kıyafetiyle de tüm hayranlarının yüreklerini hoplattı. İşte, Songül Karlı’nın ağızları açık bırakan o görüntülerine dair merak edilen tüm detaylar.

Sunuculuk yaptığı programlarla bir döneme damga vurmayı başaran Songül Karlı, şimdilerde ekranlardan uzak bir hayat yaşıyor olsa da sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekmeye devam ediyordu. Genellikle cesur pozlar vermeyi tercih eden ünlü ünlü isim, geçtiğimiz günlerde paylaştığı gönderilerle tüm takipçilerinin yüreğini hoplatmayı başardı.

Ekranların en sevilen sunucuları arasında gösterilen Songül Karlı, şimdilerde televizyondaki kariyerine ara vererek sahnelerde en beğenilen şarkılarını seslendirmeye devam ediyordu. Sahne kıyafetleriyle olay yaratan ünlü isim, şimdilerde giydiği o elbiseyle oğlunu yine çıldırtacak gibi duruyor. İşte, Songül Karlı’nın paylaştığı o akıl almaz pozlara dair merak edilen tüm detaylar.

Songül Karlı Dekolteli Elbisesiyle Adeta Olay Yarattı!

Sahne kıyafetlerinin açık ve sosyal medya paylaşımlarının cesur olması nedeniyle geçtiğimiz günlerde oğlundan, ‘’Anne, Youtube’a giremiyorum artık Allah aşkına hep bir yerlerin konuşuluyor!’’ sözleriyle eleştiri alan Songül Karlı, son konserinde yine yapacağını yaptı. Ünlü sanatçı, tercih ettiği sahne kıyafetiyle herkesin aklını başından aldı.

Konseri için derin göğüs dekolteli yeşil dar bir elbise seçen Songül Karlı, cesur halleriyle herkesten alkış topladı. Resmen yıllara meydan okuduğu görülen ünlü isim, şok eden halini sosyal medya hesabında da paylaşınca kısa sürece binlerce beğeni ve övgü dolu yorumlar almayı da başardı.

Songül Karlı Dekolteli Elbisesiyle Adeta Olay Yarattı!

Songül Karlı Cesur Pozlarıyla Sosyal Medyayı Adeta Sallandı!

Ekranlarda olduğu kadar sosyal medyada da yoğun bir hayran kitlesine sahip olduğu bilinen Songül Karlı, geçtiğimiz günlerde konserinden paylaştığı cesur pozlarıyla platformları adeta çalkalamayı başardı. Birçok kullanıcı, ünlü sanatçının gönderilerine yoğun ilgi gösterirken ‘’Harika bir kadın!’’, ‘’Böyle bir güzellik olamaz!’’ ve ‘’Yıllara meydan okuyor!’’ gibi yorumlarda bulundular. Şimdilerde milyonlarca sosyal medya kullanıcısı, Songül Karlı tarafından paylaşılacak yeni gönderileri dört gözle beklemeye başladı.

Songül Karlı Cesur Pozlarıyla Sosyal Medyayı Adeta Sallandı!

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış