27 Haziran 2022 08:09 Güncelleme : 27 Haziran 2022 08:09

Solmaz Çiros Gündemde Kalmak İçin Ne Yapacağını Şaşırdı! Bu Kez Eski Halinden Gram Eser Kalmadı!

Solmaz Çiros Gündemde Kalmak İçin Ne Yapacağını Şaşırdı! Bu Kez Eski Halinden Gram Eser Kalmadı!

Katıldığı evlilik programı sayesinde adından sıklıkla söz ettirmeyi başaran Solmaz Çiros, geçtiğimiz günlerde ortaya çıkarak kendisini yeniden hatırlattı. Ekranlarda yaptığı dans figürleriyle akıllarda kalan ünlü isim, Seda Sayan’ın konserinde giydiği açık elbiseyle çılgın gibi dans etmeye başlayınca herkesin aklını başından aldı. İşte, bir döneme damga vuran fenomen gelin adayı Solmaz Çiros’un konserde yaptığı o dans gösterisine dair merak edilen tüm detaylar.

Seda Sayan’ın evlilik programına katılarak 18 yaşında şöhret olmayı başaran Solmaz Çiros, programın final yaptığı tarihten yıllar geçmiş olmasına rağmen adından sıklıkla söz ettirmeyi başarıyordu. Ekranlarda yaptığı kalça dansıyla ünlü olan Solmaz Çiros, şimdilerde gündemden düşmemek için yaptığı hareketlerin dozunu iyice kaçırdı.

Evlilik programında şöhret olduktan sonra Aşk-ı Roman adlı dizide rol alan ve daha sonra Seda Sayan’ın klibinde oynayan ünlü gelin adayı, geçtiğimiz günlerde kendi albümünü de çıkarmıştı. Son günlerde eski popülerliğini bulamayan ünlü isim, şimdilerde tekrar gündem olabilmek adına çok değişik hareketlere başvurdu. İşte, Solmaz Çiros’un yaptığı şaşırtıcı dans gösterisine dair merak edilen tüm detaylar.

Solmaz Çiros Yaptığı Dans Gösterisiyle Herkesin Ağzını Açık Bıraktı!

Geçtiğimiz yıllarda Seda Sayan’ın sunuculuğunu yaptığı evlilik programına katılarak bir anda tüm Türkiye’nin tanıdığı bir isim haline gelen Solmaz Çiros, ünlü sanatçıyla bağlarını kopartmadığını açıklamıştı. Seda Sayan’ın klibinde oynayarak kendisini yeniden hatırlatan Solmaz Çiros, şimdilerde gerçekleştirdiği o dans figürleriyle herkesin ağzını açık bıraktı.

Seda Sayan’ın Kuruçeşme konserinde bir anda ortaya çıkan Solmaz Çiros, daha önceden hazırlığını yapmadığı belli olan değişik dans gösterisiyle herkesin ağzını açık bıraktı. Oldukça açık bir elbise giyen ünlü isim, konserde bulunan herkesin yüreğini hoplattı. 

Solmaz Çiros Yaptığı Dans Gösterisiyle Herkesin Ağzını Açık Bıraktı!

Solmaz Çiros Son Haliyle Herkesi Hayal Kırıklığına Uğrattı!

Şimdilerde ekranlardan uzak bir yaşantı sürüyor olsa da sosyal medya hesabını aktif olarak kullandığı bilinen Solmaz Çiros, yaptığı dans gösterilerinin yanı sıra son haliyle de herkesi şaşırtmayı başardı. Oldukça kilo aldığı görülen ünlü isim, yeni haliyle hayranlarını da hayat kırıklığına uğrattı. Eski güzelliğinden eser kalmayan Solmaz Çiros, şimdilerde sadece yaptığı değişik ve yürek hoplatan dans videolarıyla konuşulmaya başlandı. 

Solmaz Çiros Son Haliyle Herkesi Hayal Kırıklığına Uğrattı!

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış