27 Haziran 2022 18:22 Güncelleme : 27 Haziran 2022 18:22

Salih Bademci’nin Güzeller Güzeli Eşi Bakın Hangi Dizide Oynamış! Görenler Şaşkınlıktan Dilini Yutacak!

Salih Bademci’nin Güzeller Güzeli Eşi Bakın Hangi Dizide Oynamış! Görenler Şaşkınlıktan Dilini Yutacak!

Yer aldığı projelerle adından sıklıkla söz ettirmeyi başaran Salih Bademci, şimdilerde güzeller güzeli eşi ile gündemin tepesine oturdu. Kendisi gibi oyuncu olan İmer Özgün ile evli olan Salih Bademci, paylaştığı fotoğraflarla sosyal medyayı da kırdı geçirdi. İşte, Kulüp dizisiyle sevenlerinin karşısınaa çıkan Salih Bademci’nin güzeller güzel eşi İmer Özgün’e dair merak edilen tüm detaylar.

Ekranların sevilen isimleri arasında gösterilen Salih Bademci, şimdilerde farklı konularla gündeme gelmeye devam ediyor. İstanbullu Gelin dizisinde hayat verdiği Fikret karakteriyle milyonların gönlünde taht kurmayı başaran ünlü oyuncu, son olarak Kulüp dizisiyle sevenlerinin karşısına çıkmıştı.

Yer aldığı dizilerde gösterdiği performansın yanı sıra özel hayatıyla da sıklıkla gündeme gelen yakışıklı oyuncu, örnek aile hayatıyla herkesten alkış almayı başarıyordu. 2015 yılında hayatını İmer Özgün ile birleştirdiği bilinen ünlü çift, sosyal medyada da sıklıkla takip ediliyordu. Şimdilerde ünlü oyuncunun eşi İmer Özgün, duru güzelliğiyle herkesin beğenisini kazanmayı başardı. İşte, ünlü oyuncu Salih Bademci’nin güzeller güzel eşi İmer Özgün’e dair merak edilen tüm detaylar.

Salih Bademci’nin Eşi Oynadığı Dizilerle Herkesi Şarttı!

Ulan İstanbul, İstanbullu Gelin, Kiralık Aşk, Elveda Rumeli ve son olarak Kulüp dizilerinde boy göstererek yıllardır adından sıklıkla söz ettirmeyi başaran Salih Bademci, şimdilerde 2015 yılından beri evli olduğu güzeller güzeli eşi İmren Özgün’le gündeme gelmeyi başardı.

Saf güzelliğiyle herkesten alkış toplayan İmer Özgün, daha önce Hanımın Çiftliği dizisinde Fattum ve Dudaktan Kalbe dizisinde Gülay karakteriyle sevenlerinin karşısına çıkmıştı. Şimdilerde ekranlardan uzak kaldığı bilinen ünlü isim, tüm zamanını geçtiğimiz yıllarda dünyaya getirdiği ve İklim adını verdiği kızına adıyor. Fakat milyonlarca televizyon sever, Salih Bademci ve eşi İmer Özgün’ün bir dizide beraber rol almalarını sabırsızlıkla bekliyor.

Salih Bademci’nin Eşi Oynadığı Dizilerle Herkesi Şarttı!

Sosyal Medya İmer Özgün’ün Güzelliğiyle Adeta Sallandı!

Ekranlarda olduğu kadar sosyal medyada da yoğun bir hayran kitlesine sahip olduğu bilinen Salih Bademci, şimdilerde eşinin güzelliğiyle platformları sallamayı başardı. Kişisel Instagram hesabı üzerinden kızı ve eşiyle birlikte sıklıkla gönderi paylaşan yakışıklı oyuncu, eşinin çok güzel olduğu ve birbirlerine çok yakıştıkları konusunda binlerce yorum aldı. Şimdilerde milyonlarca sosyal medya kullanıcısı, Salih Bademci’nin eşi İmer Özgün ile birlikte paylaşacağı yeni gönderileri dört gözle beklemeye başladı.

Sosyal Medya İmer Özgün’ün Güzelliğiyle Adeta Sallandı!

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış