25 Haziran 2022 20:01 Güncelleme : 28 Haziran 2022 15:32

Müge Anlı’nın Kızı Yıllar Sonra Görüntülendi! Düğün Öncesi Görenler Şaşıp Kalıyor ‘’Küçük Müge’’

Müge Anlı’nın Kızı Yıllar Sonra Görüntülendi! Düğün Öncesi Görenler Şaşıp Kalıyor ‘’Küçük Müge’’

Çözdüğü cinayet davaları ve dokunduğu binlerce aileyle ekranların en başarılı kadın sunucuları arasında gösterilen Müge Anlı, şimdilerde özel hayatıyla da adından sıklıkla söz ettirmeyi başardı. Yakında Emniyet Müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu ile evleneceğini ifade eden güzel isim, kına gecesine katılan kızı Lidya ile herkesi şaşırttı. Şimdilerde 20 yaşında olduğu öğrenilen Lidya, annesine olan benzerliğiyle herkesin ağzını açık bıraktı. İşte, Müge Anlı’nın kameralardan uzak şekilde büyüttüğü kızı Lidya’nın son haline dair merak edilen tüm detaylar.

Sabah kuşağının yıllardır rakipsiz isimleri arasında gösterilen Müge Anlı, programında işlediği konular ve çözüme ulaştırdığı cinayetlerle adından sıklıkla söz ettiriyordu. Ekranlarda gösterdiği başarının yanı sıra özel hayatıyla da dikkat çeken ünlü isim, uzun bir aradan sonra kendisini tekrardan aşka kaptırdığını itiraf etmişti.

Geçtiğimiz günlerde yakında dünya evine gireceğini milyonlarca kişiyle paylaşan ünlü sunucu, şimdilerde Emniyet Müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu ile evliliğin son hazırlıklarını gerçekleştirmeye devam ediyor. İlk olarak kına gecesini organize eden ünlü isim, törene katılan kızı Lidya’yla da herkesi şaşkına çevirmeyi başardı. İşte, Müge Anlı’nın gözlerden uzak büyüttüğü kızı Lidya’ya dair merak edilen tüm detaylar.

Müge Anlı’nın Herkesten Sakladığı Kızı Lidya Güzelliğiyle Ağızları Açık Bıraktı!

Özel hayatını her zaman kameralardan uzak tutmaya çalışan Müge Anlı, geçtiğimiz günlerde İstanbul Emniyet Asayiş Şube Müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu ile evliliğe giden yolda ilk adımları atmaya başladığını açıklamıştı. Daha önce iki kere evlenmiş Müge Anlı’nın Lidya adında bir kızının olduğu da biliniyordu.

1993 yılında Burhan Akdağ ile evliliğinden 2002 yılında bir kız çocuğu dünyaya getiren Müge Anlı, kızını daima gözden uzak şekilde büyütmeye çalışıyordu. Fakat ünlü ismin kızı Lidya, şimdilerde annesinin kına gecesinde kameralara yakalandı. Yaşadığı değişimle herkesi şaşkınlığa çeviren Lidya, güzelliğinin yanı sıra annesine olan benzerliğiyle de büyük ilgi çekmeyi başardı.

Müge Anlı’nın Herkesten Sakladığı Kızı Lidya Güzelliğiyle Ağızları Açık Bıraktı!

Müge Anlı’nın Kızı Lidya Sosyal Medyayı Adeta Çalkaladı!

Sosyal medyanın en aktif kişileri arasında gösterilen ünlü sunucu Müge Anlı, şimdilerde gözlerden uzak büyüttüğü kızı Lidya ile platformları karıştırmayı başardı. Geçtiğimiz günlerde ünlü ismin gurur duyduğunu söylediği Lidya’nın şimdilerde 20 yaşında olduğu ve Koç Üniversitesi’nde okuduğu ortaya çıktı. Milyonlarca sosyal medya kullanıcısı, Lidya’nın güzelliği karşısında Müge Anlı’yı mesaj yağmuruna tutarken kızının kendisine ne kadar benzediğini de ifade etti. 

Müge Anlı’nın Kızı Lidya Sosyal Medyayı Adeta Çalkaladı!

Etiketler

Magazin   Müge Anlı  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış