9 Nisan 2022 10:48 Güncelleme : 13 Haziran 2022 12:22

Meta Facebook F8 2022 Konferansını İptal Etti!

Meta Facebook F8 2022 Konferansını İptal Etti!

Meta’nın neredeyse her yıl düzenlediği ve son yıldır çevrimiçi olarak yayınladığı Facebook F8 2022 konferansı bu sene iptal edildi. Daha önce de birkaç defa iptal edilen konferansın bu sene neden olmayacağı merak ediliyordu. Yapılan açıklamalar doğrultusunda merak edilenler

Meta’nın neredeyse her yıl düzenlediği ve son 2 yıldır çevrimiçi olarak yayınladığı Facebook F8 2022 konferansı bu sene iptal edildi. Daha önce de birkaç defa iptal edilen konferansın bu sene neden olmayacağı merak ediliyordu. Yapılan açıklamalar doğrultusunda merak edilenler yanıt bulacak. Pek çok kişi güncel gelişmeleri yakından takip ediyor. Meta, bu konuda nasıl bir açıklamada bulundu? Konferansın dikkat çekmeyeceğini düşünüyorlar. Nedenine ise değinildi.

Facebook F8 2022 Neden İptal Oldu? 

Bu sene Metaverse evreninin daha fazla dikkat çekeceğinden ötürü böyle bir karar alındığı vurgulandı. Dolayısıyla farklı bir etkinlik için geri sayım başlıyor. Belki Facebook F8 2022 olmayacak ancak 19 Mayıs’ta Conversations etkinliği büyük ses getirecek. Etkinlikte sanal gerçeklik, artırılmış gerçeklik ve metaverse gibi önemli teknolojilere değinilecek. Dolayısıyla Meta’nın yakın zamanda gündeme bomba gibi düşecek bazı hamleleri olacağı düşünülüyor. Şimdilik büyük bekleyiş sürerken yakında neler yaşanacak hep birlikte göreceğiz.

Etiketler

Sağlık  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış