28 Haziran 2022 13:21 Güncelleme : 28 Haziran 2022 14:16

Kurtlar Vadisi’ni Aratmayacak! Ben Bu Cihana Sığmazam Kadrosu Devlerin Buluşması Olacak Bakın Kimler Var!

Kurtlar Vadisi’ni Aratmayacak! Ben Bu Cihana Sığmazam Kadrosu Devlerin Buluşması Olacak Bakın Kimler Var!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ve Kurtlar Vadisi dizileriyle Türk televizyonlarına damga vurmayı başaran Oktay Kaynarca şimdilerde bomba gibi bir projeye imza atmaya hazırlanıyor. Ben Bu Cihana Sığmazam adı verilen dizide hem yapımcı hem de başrol görevlerini üstlenecek usta oyuncu, dizinin oyuncu kadrosunu açıklayınca yer yerinden oynadı. Bu isimler, yeni sezonda diziyi reyting oranlarında bir numara yapacak gibi duruyor. İşte, Oktay Kaynarca’nın yeni projesi Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi hakkında merak edilen tüm detaylar ve projenin ekranlara geleceği tarih.

İlk olarak Kurtlar Vadisi dizisiyle adından sıklıkla söz ettiren ve şimdilerde Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz projesiyle milyonlarca hayrana kavuşan Oktay Kaynarca, geçtiğimiz günlerde bomba gibi açıklamalarda bulunmuştu. Yeni bir proje üzerinde çalıştıklarını ifade eden ünlü isim, yeni dizisinin adının ‘’ Ben Bu Cihana Sığmazam’’ olacağını ifade etti.

Birkaç arkadaşıyla birlikte geçtiğimiz aylarda Güzel Adamlar yapım şirketini kuran Oktay Kaynarca, şimdilerde hem başrol hem de yapımcı olarak yer alacağı Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi için kolları sıvadı. EDHO ve Kurtlar Vadisi projelerinin yerine geçeceği ifade edilen dizi için son gelişmeler de açıklanmaya başlandı. İşte, Ben Bu Cihana Sığmazam yapımı hakkında ortaya atılan son gelişmelerin merak edilen tüm detayları.

Ben Bu Cihana Sığmazam Dizisi Oyuncu Kadrosuyla Büyük Sükse Yarattı!

EDHO dizisinin yerine geçeceği söylenen Ben Bu Cihana Sığmazam projesi için çekim tarihinin belirlenerek set çalışmalarının başladığı açıklanırken yapımın kadrosunda yer alan isimler, dizi severler arasında büyük bir heyecan yarattı.

Oktay Kaynarca’nın yapımcı ve başrol olarak yer alacağı Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde usta oyuncunun partneri, Pelin Akil olacak. Ayrıca dizide Ragıp Savaş, Değer Alp, Pelin Uluksar, Aslı Sevi, Melisa Duru Ünal, Batuhan Sezer, Işıl Yücesoy ve Ebru Özkan gibi başarılı isimlerin de yer alacağı ifade edildi.

Ben Bu Cihana Sığmazam Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu!

Ekranlara fırtına gibi bir giriş yapması beklenen Ben Bu Cihana Sığmazam projesinde oyuncu kadrosu belli olurken seyircisiyle ne zaman buluşacağı da son dakika haberi olarak açıklandı. Güzel Adamlar isimli yapım şirketinden alınan bilgilere göre Haziran ayında set çalışmalarının başladığı ve dizinin Eylül ayında ATV ekranlarında seyircisiyle buluşacağı ifade edildi. Şimdilerde milyonlarca televizyon sever, Oktay Kaynarca ve Pelin Akil’in başrollerinde yer alacağı Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin ilk bölümünü sabırsızlıkla beklemeye başladı.

Ben Bu Cihana Sığmazam Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu!

Etiketler

Dizi Haberleri  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış