27 Haziran 2022 20:32 Güncelleme : 27 Haziran 2022 20:32

İyilik Dizisi Damla’nın Güzelliğine Hayran Olanlar Bir de Estetiksiz Halini Görün! Bu Estetik Değil Başka Bir Şey!

İyilik Dizisi Damla’nın Güzelliğine Hayran Olanlar Bir de Estetiksiz Halini Görün! Bu Estetik Değil Başka Bir Şey!

FOX TV ekranlarının reyting rekortmeni İyilik dizisinde Damla karakterine hayat vererek adından sıklıkla söz ettiren Sera Kutlubey, şimdilerde tüm hayranlarını hayal kırıklığına uğrattı. Güzelliğiyle milyonları mest eden oyuncunun estetik operasyonlarla tepeden tırnağa değiştiği ortaya çıktı. Ayrıca Sera Kutlubey’in estetiksiz görüntüleri, magazin gündemini sarsacak gibi duruyor. İşte, milyonların sevgilisi Sera Kutlubey’in estetiksiz hallerine dair merak edilen tüm detaylar.

Genç yaşına rağmen televizyon ekranlarına fırtına gibi bir giriş yapmayı başaran Sera Kutlubey, şimdilerde magazin gündemini de sıklıkla karıştırmayı başarıyordu. FOX TV ekranlarında yayına gelen İyilik dizisinde canlandırdığı Damla karakteriyle beğenileri kazanan ünlü isim, hakkında ortaya atılan şok iddia ile herkesin ağzını açık bıraktı.

Hatice Şendil ve İsmail Demirci ile başrollerini paylaştığı İyilik dizisinde güzelliğiyle dikkat çeken Sera Kutlubey, sosyal medya paylaşımlarıyla da görenleri şaşırtmayı başarıyordu. Fakat şimdilerde ünlü oyuncunun yoğun estetik operasyon sonucu yeni imajını kazandığı ortaya çıktı. İşte, ünlü oyuncu Sera Kutlubey için ortaya atılan estetik iddialarının merak edilen tüm detayları.

Sera Kutlubey Meğerse Estetik Güzeliymiş!

Son olarak İyilik dizisiyle sevenlerinin karşısına çıkan Sera Kutlubey, genç yaşına rağmen kariyer basamaklarını emin adımlarla çıkmayı başarıyordu. Oyunculuk başarısının yanı sıra güzelliğiyle de dikkat çeken ünlü isim, son dönemim yıldızı parlayan isimleri arasında yer alıyordu.

Sosyal medya hesabını çok aktif şekilde kullandığı bilinen Sera Kutlubey, geçtiğimiz günlerde eski bir fotoğrafını paylaşmış ve yıldız ismin o halini gören herkes adeta şoke olmuştu. Yüzünün tamamen değiştiği görülen ünlü oyuncu, resmen estetik operasyonlarla evrim geçirmiş. Bu durum, milyonlarca Sera Kutlubey hayranını da resmen hayal kırıklığına uğrattı.

Sera Kutlubey Meğerse Estetik Güzeliymiş!

Sosyal Medya Sera Kutlubey’in Estetiksiz Haliyle Adeta Çalkalandı!

Ekranlarda olduğu kadar sosyal medyada da birçok takipçisi olduğu bilinen Sera Kutlubey, şimdilerde ortaya çıkan estetiksiz fotoğraflarıyla platformları adeta sallamayı başardı. Birçok kullanıcı, ‘’Meğer estetik güzeliymiş.’’, ‘’Tepeden tırnağa evrim geçirmiş.’’ ve ‘’İlk gördüğüm de tanıyamadım bu kim dedim.’’ yorumlarını yaparken hayal kırıklığına uğradıklarını da dile getirdiler. Şimdilerde milyonlarca sosyal medya kullanıcısı, Sera Kutlubey’in estetiksiz hallerine dair yapacağı açıklamayı dört gözle beklemeye başladı.

Sosyal Medya Sera Kutlubey’in Estetiksiz Haliyle Adeta Çalkalandı!

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış