28 Haziran 2022 18:23 Güncelleme : 28 Haziran 2022 18:23

İbrahim Tatlıses’in Gelini Yasemin Şefkatli’den Olay Pozlar! Cesur Halleri Kayın Pederini Çok Kızdıracak!

İbrahim Tatlıses’in Gelini Yasemin Şefkatli’den Olay Pozlar! Cesur Halleri Kayın Pederini Çok Kızdıracak!

Geçtiğimiz günlerde İbrahim Tatlıses’in en küçük oğlu İdo Tatlıses ile hayatını birleştiren ünlü sosyal medya fenomeni Yasemin Şefkatli, eşini hiç dinlemeden paylaştığı o pozlarla adeta olay yarattı. Kahverengi bikinisiyle dekoltenin dozunu fazla kaçıran ünlü isim, adeta akılları başlardan aldı. Kayınpeder İbrahim Tatlıses, bu pozları sakın görmesin. İşte, İdo Tatlıses’in çiçeği burnunda eşi Yasemin Şefkatli tarafından paylaşılan cesur pozlara dair merak edilen tüm detaylar.

Seslendirdiği şarkılarla yıllardır herkesin beğenisini kazanmayı başaran İbrahim Tatlıses, şimdilerde farklı konularla da adından sıklıkla söz ettirmeyi başarıyordu. Geçtiğimiz günlerde oğlu İdo Tatlıses’i ünlü sosyal medya fenomeni Yasemin Şefkatli ile evlendiren ünlü isim, oğlu için yaptığı şatafatlı düğünle herkesin ağzını açık bırakmıştı.

Şimdilerde İbrahim Tatlıses’in çiçeği burnunda gelini Yasemin Şefkatli, sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı pozlarla resmen arzı endam etti. Bu görüntüler, İmparator’u çok kızdıracak gibi duruyor. İşte, İdo Tatlıses’in eşi Yasemin Şefkatli tarafından paylaşılan akıl almaz pozların merak edilen tüm detayları.

İdo’nun Karısı Yasemin Şefkatli Cesur Pozlarıyla Ortalığı Yıktı Geçti!

Geçtiğimiz aylarda İbrahim Tatlıses’in en küçük oğlu şarkıcı İdo Tatlıses ile dünya evine giren sosyal medya fenomeni Yasemin Şefkatli, evlenmesine rağmen kişisel hesabı üzerinden cesur pozlar vermeye devam edeceğini kanıtladı. Kahverengi tonlarında giydiği bikinisiyle takipçilerinin yüreğini hoplatan ünlü fenomen, o pozlarla kısa süre içerisinde 10 bini aşkın bir beğeni sayısına ulaşmayı başardı.

Bikinili halini hiç çekinmeden paylaşan Yasemin Şefkatli, özellikle bikini üstüyle akılları başlardan aldı. Doğayla iç içe bir mekanda tatil yaptığı görülen ünlü fenomen, cesur pozlarıyla bir bakanı bir daha baktırdı. Şimdilerde milyonlarca magazin sever, İbrahim Tatlıses’in gelini tarafından paylaşılan bu görüntülere nasıl bir yanıt vereceğini merakla beklemeye başladı.

İdo’nun Karısı Yasemin Şefkatli Cesur Pozlarıyla Ortalığı Yıktı Geçti!

Sosyal Medya Dekoltenin Dozunu Kaçıran Yasemin Şefkatli ile Resmen Sallandı!

Sosyal medya platformlarında milyonlarca takipçiye sahip olduğu bilinen Yasemin Şefkatli, şimdilerde paylaştığı cesur pozlarıyla herkesin ağzını açık bıraktı. Birçok kullanıcı, ‘’Eşin bu pozları paylaşmana kızmıyor mu?’’, ‘’Bu ne cesaret böyle Yasemin Hanım?’’ ve ‘’İbrahim Tatlıses bu duruma ne der acaba?’’ gibi yorumlarda bulundular. Şimdilerde milyonlarca sosyal medya kullanıcısı, Yasemin Şefkatli tarafından paylaşılacak yeni gönderileri merakla beklemeye başladı.

Sosyal Medya Dekoltenin Dozunu Kaçıran Yasemin Şefkatli ile Resmen Sallandı!

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış