3 Mart 2022 16:41 Güncelleme : 13 Haziran 2022 12:09

Halil Dervişoğlu Beşiktaş’a Transfer Olmak Üzere!

Halil Dervişoğlu Beşiktaş’a Transfer Olmak Üzere!

Galatasaray’ın futbolcusu Halil Dervişoğlu, son haftalarda sergilediği performansla birlikte kadro dışı kalmıştı. Kendisiyle ilgili yaşanan bu gelişmeden sonra Beşiktaş’ın talip olduğu öğrenildi. Başarılı oyuncunun siyah beyazlı ekibe katılması an meselesi gibi duruyor. Futbolcu için devreye giren teknik direktör ise

Galatasaray’ın futbolcusu Halil Dervişoğlu, son haftalarda sergilediği performansla birlikte kadro dışı kalmıştı. Kendisiyle ilgili yaşanan bu gelişmeden sonra Beşiktaş’ın talip olduğu öğrenildi. Başarılı oyuncunun siyah beyazlı ekibe katılması an meselesi gibi duruyor. Futbolcu için devreye giren teknik direktör ise bu transferin bitmesini istiyor.

Oyuncunun Bonservisi Brendoford’da!

Halil Dervişoğlu’nun bonservisi güncel olarak Brendoford takımında. Dolayısıyla Beşiktaş’ın da onay vermesiyle birlikte takım ile görüşmelere başlanabilir. Teknik direktör Önder Karaveli de transfere olumlu yaklaşıyor. Dolayısıyla yakında başarılı ismin Beşiktaş’a katıldığına tanıklık edebiliriz. Görüşmelere dair detaylar paylaşılacak. Futbolcunun Galatasaray’dan ayrılarak Beşiktaş’a geçmesi ise spor gündeminde bir süre daha konuşulacağa benziyor.

Etiketler

Spor  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış