17 Kasım 2018 21:11 Güncelleme : 13 Haziran 2022 11:52

Tatil İçin En Ucuz Ülkeler

Tatil İçin En Ucuz Ülkeler

Tatil söz konusu olunca insan cebini düşünmeden karar veremiyor. Tüm yıl tatil planları yaparken dikkat edilen detaylardan birisi de gidilecek olanın bütçeye uygun olmasıdır. Pahalı bir yerde tatil yaparken otelden çıkmaya dahi korkacağınıza, uygun bir ülkede hem gezerek,  hem

Tatil söz konusu olunca insan cebini düşünmeden karar veremiyor. Tüm yıl tatil planları yaparken dikkat edilen detaylardan birisi de gidilecek olanın bütçeye uygun olmasıdır. Pahalı bir yerde tatil yaparken otelden çıkmaya dahi korkacağınıza, uygun bir ülkede hem gezerek,  hem de alışveriş yaparak tatilin keyfini çıkarabilirsiniz. Sizlere tatil için en ucuz ülkeler listesi hazırladık. Zevkinize ve bütçenize göre tatil planlarınızı daha kolay yapabilirsiniz.

Ukrayna

Ülkemize yakın oluşu ve vizesiz gidebileceğimiz ülkeler arasında yer alması nedeniyle Ukrayna uygun tatil yapabileceğiniz yerlerden biridir. Ukrayna görülecek birçok güzelliğe sahiptir. Ayrıca eğlence hayatı, mekanları ve konaklama yerleri de oldukça ucuzdur.

Nepal

Ucuz ülkeler arasında ilk sıralara Nepal’i ekleyebiliriz. Özellikle de yaşanan büyük deprem sonrasında ucuz olan ülke daha da ucuz hale geldi.  Farklı güzellikler keşfetmenizi sağlayacak ülkede ucuz tatil keyfi yaşayabilirsiniz.

Flipinler

Flipinler’in başkenti Manila lüks ve pahalı bir şehir. Ancak Cebu ve Bohol gibi şehirlerinde ucuz tatil imkanı bulabilirsiniz. Gezilebilecek çok güzel adaları bulunan ülkede Boraçay özellikle konaklama açısından en uygun yerdir.

Makedonya

Vizesiz gidilebilecek tatil için ucuz ülkeler listesinde Makedonya’ya da yer verebilirsiniz. Gezilebilecek birçok küçük şehri olan Makedonya özellikle başkenti Üsküp’te konaklayabileceğiniz ucuz konaklama merkezlerine sahiptir.

Tayland

Türk turistleri vizesiz ağırlayan ülkelerden birisi olan Tayland’da gece hayatı, alışveriş ve konaklama oldukça ucuz. Özellikle ülkenin uzak bölgelerinde ucuzluk daha da artıyor.

Sri Lanka

Masmavi gökyüzü, dağlar ve bembeyaz kumların güzelliği içinde bir tatil hayal ediyorsanız Sri Lanka tercihiniz olabilir. Ülke ucuz olmasının yanı sıra turistlere gösterdiği ilgi ve cana yakınlıkta da ilk sıralarda yer alıyor.

Arjantin

Eğlence hayatı ile ön plana çıkan ülkelerden biri olan Arjantin’de hareketli bir tatil sizleri bekliyor. Ancak ülkenin seçkin mekanlarından uzak durmanızda fayda var.

Keyifli bir tatil planı hazırlarken bütçenizi de önemsiyorsanız sizlere sunduğumuz tatil için ucuz ülkeler listesi aklınızda bulunsun. Unutmayın ki gittiğiniz yerde maddiyat son derece önemli. Aksi taktirde birkaç gün içerisinde hüsranla geri dönmek zorunda kalabilirsiniz. Bu nedenle mümkün olduğunca gideceğiniz yerin fiyat standartlarını göz önünde bulundurun.

Tags: en ucuz tatil ülkeleritatil için en ucuz ülkelertatil için ucuz ülkeler

Etiketler

Gündem  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış