3 Mayıs 2022 11:34 Güncelleme : 13 Haziran 2022 12:21

Fox TV Dizisine Final Bölümüyle Veda Etti!

Fox TV Dizisine Final Bölümüyle Veda Etti!

Fox TV’deki bir dizi daha ekranlardan silindi. Dizinin kısa süre önce final yaptığını biliyoruz. Bu nedenle güncel gelişmeler ve çok daha fazlası masaya yatırıldı. Peki dizi için nasıl bir açıklamada bulunuldu? Aşk Mantık İntikam dizisinin bitmesi herkesi üzdü. Burcu

Fox TV’deki bir dizi daha ekranlardan silindi. Dizinin kısa süre önce final yaptığını biliyoruz. Bu nedenle güncel gelişmeler ve çok daha fazlası masaya yatırıldı. Peki dizi için nasıl bir açıklamada bulunuldu? Aşk Mantık İntikam dizisinin bitmesi herkesi üzdü. Burcu Özberk ve İlhan Şen arasındaki uyum dikkat çekiyordu.

Dizi Final Yaptı!

Fox TV’de yaz dizisi olarak başlayan Aşk Mantık İntikam, yaz aylarında başlayan diziler gibi final yapmadı. Bir süre daha yayın hayatına devam etti ve Nisan 22’de finalini duyurdu. Son bölümü ise oldukça duygusaldı. Dizideki başrol karakterlerinin bir araya gelmesi ve güzel bir son ile ekranlara veda etmesi sevindirdi. Bu dizinin finalinden sonra gözler Evlilik Hakkında Her Şey’e çevrilmiş vaziyette.  Dolayısıyla dizilerle ilgili başka neler biliyoruz yakın zamanda ortaya çıkacak. Sevilen yapıma dair son dakika gelişmelerini sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış