18 Nisan 2022 12:22 Güncelleme : 13 Haziran 2022 12:22

Şişli’de Yeraltında Meydana Gelen Şiddetli Patlama Korkuttu!

Şişli’de Yeraltında Meydana Gelen Şiddetli Patlama Korkuttu!

Son edinilen bilgilere göre; rogarda meydana gelen patlamanın sebebi, yeraltından geçen kablolarmış. tedbiren hemen binanın bolaştılmasıyla mahalle sakinleri rahat bir nefes aldılar. Eskişehir Mahallesine bağlı Dericiler Sokak’ta saat 08.30’da meydana gelen olayda, şükür ki, herhangi bir yaralanma olmadı.

Son edinilen bilgilere göre; rogarda meydana gelen patlamanın sebebi, yeraltından geçen kablolarmış. tedbiren hemen 3 binanın bolaştılmasıyla mahalle sakinleri rahat bir nefes aldılar. Eskişehir Mahallesine bağlı Dericiler Sokak’ta saat 08.30’da meydana gelen olayda, şükür ki, herhangi bir yaralanma olmadı.

Olaya şahit olanların anlattıklarına göre; önce dumanların yükselmeye başladığı ve akabinde de şiddetli bir gürültüyle beraber rögar kapağının patlamasına şahit olunmuş. Yakın çevrede şiddetli hissedilen patlamayla yakıdaki apartmanlarda oturanlar hızlıca dışarı çıkmışlar. Olayın panik havası atlatılır atlatılmaz hemen yetkililere haber verilmiş ve olayın neden kaynaklandığı ve halen tehlikenin devam edip etmediği araştırılmaya başlanmıştır. Mahallenin elektriği kesilmiş ve Belediye ekiplerinin çalışmaları sonucunda patlamaya elektrik kablolarının yanmasının neden olduğu tesbiti yapılmış.

Tedbiren etraftaki binaların boşaltıldığını belirtmiştik. Diğer taraftan da belediye ekipleri hızlı bir şekilde durumun normale dönmesi için çalışma yapıyorlar.

Etiketler

Gündem  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış