9 Nisan 2022 10:45 Güncelleme : 13 Haziran 2022 12:22

Uber ile Uçak Rezervasyonu da Yapılabilecek!

Uber ile Uçak Rezervasyonu da Yapılabilecek!

Uber, uygulamanın özelliklerini geliştirmeye hazırlanıyor. Şirket, aldığı karar ile uçak rezervasyonlarıyla birlikte otel rezervasyonu gibi çeşitli özellikleri de ekleyecek. Böylelikle çok kullanışlı bir uygulama olma yolunda ilerliyor. Peki Uber bu konuda neye güveniyor? Daha önceden yapılan araştırmalara göre Uber

Uber, uygulamanın özelliklerini geliştirmeye hazırlanıyor. Şirket, aldığı karar ile uçak rezervasyonlarıyla birlikte otel rezervasyonu gibi çeşitli özellikleri de ekleyecek. Böylelikle çok kullanışlı bir uygulama olma yolunda ilerliyor. Peki Uber bu konuda neye güveniyor? Daha önceden yapılan araştırmalara göre Uber kullananların %15’i havaalanına gitmek için bu uygulamayı kullanıyor. Dolayısıyla uçak biletleri ile entegre edilmesi durumunda herkes bu gelişmeden faydalanabilecek. Daha fazla verim sağlamak ve kazanç elde etmek adına böyle bir sistem geliştirecekleri öğrenildi.

İngiltere’de Hedef Büyük!

Pazar payı olarak İngiltere’de önemli bir konuma sahip olan Uber, rezervasyon sistemini en çok burada geliştirmek istiyor. Dolayısıyla çeşitli market, bisiklet ve scooter hizmetlerinin yanı sıra rezervasyon alanında da sayılır şirketler arasına girmeyi hedeflemekte. Bakalım yapılan yatırımlar müşteriler tarafından karşılık bulabilecek mi? Söz konusu gelişmelere dair güncel detayları sizlerle paylaşacağız.

Etiketler

Gündem  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış