8 Nisan 2022 16:58 Güncelleme : 13 Haziran 2022 12:23

Destan Dizisinde Ayrılık Haberi Geldi!

Destan Dizisinde Ayrılık Haberi Geldi!

Destan dizisinde Ebru Şahin ve Edip Tepeli’nin başrolde oynadığını biliyoruz. Dizi güzel bir şekilde yayın hayatına devam ederken meydana gelenler şok etkisi yarattı. Kimse böyle bir gelişme beklemiyordu. Peki dizi ile ilgili neler biliyoruz? Söz konusu gelişmeler ve çok

Destan dizisinde Ebru Şahin ve Edip Tepeli’nin başrolde oynadığını biliyoruz. Dizi güzel bir şekilde yayın hayatına devam ederken meydana gelenler şok etkisi yarattı. Kimse böyle bir gelişme beklemiyordu. Peki dizi ile ilgili neler biliyoruz? Söz konusu gelişmeler ve çok daha fazlası masaya yatırılacak. Diziden ayrılan oyuncunun veda nedeni de ortaya çıktı. ATV’deki diziye dair merak edilenleri açıklayacağız.

Destan’dan Kim Ayrıldı?

Destan dizisinden ayrılan oyuncunu Elif Doğan olduğu belirtildi. Tutkun karakteri ile izleyicilerin beğenisini kazanan ünlü isim, diziye veda ederek bundan sonraki süreçte farklı projelerde oynayacağının mesajını verdi. Tutkun karakterinin ölümü sonrasında izleyicilerin bir daha bu karakteri ekranlarda göremeyeceği belirtiliyor. Söz konusu ayrılık gelişmesi büyük ses getirecektir. Dizinin gidişatına göre de yeni oyuncuların ekranlarda yer alabileceği ortaya çıktı. Şimdilik büyük bekleyiş sürüyor. Bakalım dizinin hikayesinde değişiklik yapılacak mı?

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış