4 Nisan 2022 08:03 Güncelleme : 13 Haziran 2022 14:06

Her Yıl Düzenlenen E3 Fuarı 2022 Yılında Neden İptal Oldu?

Her Yıl Düzenlenen E3 Fuarı 2022 Yılında Neden İptal Oldu?

E3 Fuarı, her yıl düzenli olarak yapılmaktaydı. Pek çok oyun hakkında şaşırtıcı bilgiler elde ediyorduk. sene çıkacak oyunlara dair gelişmelerin yanı sıra teknolojileriyle ilgili de öğrendiğimiz şeyler vardı. Bu yıl dijital olarak yapılması planlanıyordu. Dolayısıyla E3 2022 için

E3 Fuarı, her yıl düzenli olarak yapılmaktaydı. Pek çok oyun hakkında şaşırtıcı bilgiler elde ediyorduk. O sene çıkacak oyunlara dair gelişmelerin yanı sıra teknolojileriyle ilgili de öğrendiğimiz şeyler vardı. Bu yıl dijital olarak yapılması planlanıyordu. Dolayısıyla E3 2022 için beklenilmeye başlandı. Dijital ortamda yapılarak çeşitli pandemi gibi sağlık sıkıntılarına önlem alınacaktı. Ancak fuarın tamamen iptal edildiği belirtildi. Peki fuar neden iptal edildi? Dijital ortamda yapılabilecekken iptal edilmesi şaşırttı.

Gelecek Yıl Yapacaklar!

Fuarın bu yıl tamamen iptal edilerek ne fiziksel ne de çevrimiçi yapılacağı belirtildi. Dolayısıyla bir sonraki yılı bekleyecekler. Daha sağlam bir şekilde yapılması beklenen fuat, beklentileri tamamen karşılayacak şekilde organize edilecek. Ancak tüm enerjin gelecek yıla saklanması oyuncular tarafından tepki ile karşılaşıldı. Çünkü koca bir yıl daha beklenecek. Hal böyle olunca oyunlarla ilgili güncel ve şaşırtıcı gelişmeler de bekleyecek.

Etiketler

Teknoloji  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış