31 Mart 2022 14:55 Güncelleme : 13 Haziran 2022 12:08

Youtube Vanced Tamamen Kaldırılacak!

Youtube Vanced Tamamen Kaldırılacak!

Google, aldığı bir önlem ile Youtube Vanced uygulamasına son vermeye hazırlanıyor. Hali hazırda yeni indirimlere kapalı olan uygulama, Google’ın başarılı çalışmaları sonrasında tamamen ortadan kaldırılacak gibi gözüküyor. Reklamsız video izlemeye yarayan bu sistem sayesinde pek çok kişi para vermeden

Google, aldığı bir önlem ile Youtube Vanced uygulamasına son vermeye hazırlanıyor. Hali hazırda yeni indirimlere kapalı olan uygulama, Google’ın başarılı çalışmaları sonrasında tamamen ortadan kaldırılacak gibi gözüküyor. Reklamsız video izlemeye yarayan bu sistem sayesinde pek çok kişi para vermeden Youtube Premium sahibi gibi rahatça gezinebiliyordu. Ancak Youtube olaya el attı ve uygulamayı indirmek isteyenlerin işini zora soktu.

Google’dan Son Uyarı!

Google, Youtube Vanced kullananlara son defa uyarıda bulunmaya hazırlanıyor. Dolayısıyla bu gelişme ile birlikte uygulamayı hala silmeyenler büyük sıkıntılarla karşılaşabilir. Hesaplarının kapatılması veya kısıtlı hale getirilmesi gibi çeşitli yaptırımların uygulanabileceği belirtiliyor. Şirket, haklı olarak ücretli sunduğu bir hizmetin bedava ve korsan yoldan elde edilmesine karşı mücadele etmekte. Dolayısıyla Google’ın bu hamlesi eleştiriden ziyade haklılıkla karşılanıyor. Bakalım bu gelişme sonrasında Youtube Vanced alternatifleri popüler olmaya başlayacak mı?

Etiketler

Teknoloji  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış