31 Mart 2022 17:02 Güncelleme : 13 Haziran 2022 12:08

Yasak Elma Şevval Sam Gecenin Yıldızı Oldu!

Yasak Elma Şevval Sam Gecenin Yıldızı Oldu!

Yasak Elma’nın yeni bölümü yayınlandı. Dizide öyle bir sahne yayınlandı ki izleyiciler çok şaşırdı. Sosyal medyada kendisini tebrik ettiler. Ender karakteri ile adından söz ettiren başarılı oyuncu, “Kraliçe” lakabı ile anılıyor. Peki ünlü oyuncu hangi sahnede adından söz ettirmeyi

Yasak Elma’nın yeni bölümü yayınlandı. Dizide öyle bir sahne yayınlandı ki izleyiciler çok şaşırdı. Sosyal medyada kendisini tebrik ettiler. Ender karakteri ile adından söz ettiren başarılı oyuncu, “Kraliçe” lakabı ile anılıyor. Peki ünlü oyuncu hangi sahnede adından söz ettirmeyi başardı? Dizinin yeni bölümüne dair merak edilenleri aktardık.

İngilizce Randevu Aldı!

Şevval Sam, ingilizce konuşarak randevu aldı ve aksanından ötürü büyük ilgi gördü. Çünkü gerçekten de bir Amerikalı ya da İngiliz gibi orijinal konuştu. Aksanının bu kadar güzel olması zamanında yurt dışına çıktığı ve bol bol pratik yaptığı için gelişmiş olabilir. Her halükârda büyük çaba harcamış ve kendisini bir hayli geliştirmiş. Dolayısıyla yalnızca oyunculuk performansı değil aynı zamanda genel kültürü ile de herkesi kendine hayran bıraktı. Diksiyonu o kadar başarılıydı ki Şevval Sam gecenin yıldızı haline geldi. Fox TV dizisinde sergilediği performans ile Twitter’ın gözdesi oldu.

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış