24 Şubat 2022 10:09 Güncelleme : 13 Haziran 2022 12:09

Gönül Dağı Oyuncusu Gülsim Ali İlhan Pakistan’da Hello Dergisi Kapağında!

Gönül Dağı Oyuncusu Gülsim Ali İlhan Pakistan’da Hello Dergisi Kapağında!

Gönül Dağı dizisinin başarılı oyuncusu Gülsim Ali İlhan, Hello Pakistan dergisinin kapağında yer aldı. Dilek karakteri ile gönüllerde taht kuran oyuncu, yurt dışındaki projelerle de ilgileniyor. Gerçekleştirilen çekimlerle birlikte oyuncunun yaptığı açıklamalar dikkat çekti. Dergi çekimleri ve özel çalışma

Gönül Dağı dizisinin başarılı oyuncusu Gülsim Ali İlhan, Hello Pakistan dergisinin kapağında yer aldı. Dilek karakteri ile gönüllerde taht kuran oyuncu, yurt dışındaki projelerle de ilgileniyor. Gerçekleştirilen çekimlerle birlikte oyuncunun yaptığı açıklamalar dikkat çekti. Dergi çekimleri ve özel çalışma için teşekkür etti. Milyonlarca hayranı bulunan oyuncu, yurt dışında da sevilerek takip ediliyor.

Kendisinden Türk Star Olarak Söz Edildi!

Öte yandan Hello Pakistan dergisine kapak olurken adından Türk Star olarak söz edildi. Gülsim Ali İlhan Twitter resmi hesabından yaptığı paylaşımında; “HELLO! PAKISTAN dergisi için çok güzel bir çekim ve röportaj gerçekleştirdik. Emeği geçen harika ekibe teşekkür ederim. Çok tatlısınız” ifadelerini kullandı. Bu nedenle kendisinin gittikçe dünya çapında tanınan bir oyuncu haline geldiğini görüyoruz. Bakalım Gülsim Ali İlhan, dergi çekimi projesinden sonra başka hangi işlerle karşımıza çıkacak..

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış