28 Ocak 2022 09:15 Güncelleme : 13 Haziran 2022 12:09

Hitman 3 Satın Alanlara Yapımcısından Kullanıcılara Sürpriz!

Hitman 3 Satın Alanlara Yapımcısından Kullanıcılara Sürpriz!

Hitman satın alan pek çok kişi, oyundan fazla memnun kalmamıştı. Yapımcı şirket IO Interactive, oyuna bir yılı aşkın süredir indirim yapmıyordu. 50 dolara satılan oyun için pek çok paket aktif edildi ve bunlar da ücretli satıldı. Hal böyle

Hitman 3 satın alan pek çok kişi, oyundan fazla memnun kalmamıştı. Yapımcı şirket IO Interactive, oyuna bir yılı aşkın süredir indirim yapmıyordu. 50 dolara satılan oyun için pek çok paket aktif edildi ve bunlar da ücretli satıldı. Hal böyle olunca en büyük tepki Steam kullanıcılarından geldi. Oyun hakkında olumsuz görüşler iyice arttı ve kötü bir itibar yaratıldı. Ancak yapımcı şirketten yeni gelen açıklama ise kullanıcıları bir nebze olsun sevindirdi.

Oyunda Ücretsiz Yükseltme Hakkı!

19 Şubat 2022 öncesinde Hitman 3 satın alanlar, çeşitli paketlere ücretsiz yükseltme hakkı elde ediyor. Bu da demek oluyor ki Edition paketleri için ekstra bir ücret ödemek zorunda kalmayacaksınız. Yapılan harcama ve satın alınan paketlere göre de farklı koleksiyonlar hediye edilebiliyor. Hitman 3 kullanıcıları bu durumdan memnun kaldı.

Etiketler

Teknoloji  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış