22 Aralık 2021 13:37 Güncelleme : 13 Haziran 2022 12:00

Ada Masalı Final Yapacak Ama Yerine Gelecek Dizi Hazır!

Ada Masalı Final Yapacak Ama Yerine Gelecek Dizi Hazır!

Ada Masalı, yaz aylarıyla beraber Star TV’de yayın hayatına başlamıştı. Dizi, reytingleriyle birlikte birkaç ay boyunca önemli bir sıralamada elde etti. Ancak yeni sezonun gelmesi Ada Masalı’nı zor duruma düşürdü. Çünkü pek çok reytingi yüksek yapım yeni sezonunu yayınlamaya

Ada Masalı, yaz aylarıyla beraber Star TV’de yayın hayatına başlamıştı. Dizi, reytingleriyle birlikte birkaç ay boyunca önemli bir sıralamada elde etti. Ancak yeni sezonun gelmesi Ada Masalı’nı zor duruma düşürdü. Çünkü pek çok reytingi yüksek yapım yeni sezonunu yayınlamaya başladı. Bu durum dizinin reyting kaybına uğramasına neden oldu. Şimdilerde ise dizinin final tarihi hakkında bazı konuşmalar yapılıyor. Ada Masalı dizisi en kısa sürede bitecek olsa dahi yeni dizinin müjdesi verildi. Star TV, hangi yapımın ekrana geleceğini açıkladı. Cam Tavanlar’ın yapımcısı bu müjdeyi verdi. OJO Pictures’in yapımcılığını yaptığı yeni dizinin adı belli oldu.

Star TV’den Yeni Dizi!

Star TV’de yayınlanacak olan Annemizi Saklarken dizisi yayın hayatına başlamaya hazırlanıyor. Dizide yaşanacak gelişmeler dikkatleri üzerine çekecek. Başrolde Kutsi ve Hande Doğandemir oynayacak. Dizinin genel oyuncu kadrosuna baktığımızda ise Yeşim Ceren Bozoğlu, Hatice Aslan, Ece Yaşar, Erdem Kaynarca, İncinur Sevimli, Ezgi Gör, Ezgi Tombul, Barış Taşkın, Semih Kızılkaya, Zümre Ertürk, Merve Sevin, Özgür Daniel Foster ve Güngör Bayrak’ı görüyoruz. Oyuncu kadrosu bakımından herhangi bir dezavantaj görülmüyor. Aksine dizinin oyuncu kadrosu bile çok izlenmesi için bir neden. Ancak hikayesi hakkında tam anlamıyla bilgi sahibi değiliz. Dram ve acının en yüksek düzeyde işlenmesi bekleniyor. Çünkü tanıtım videolarından anladığımız kadarıyla böyle bir gelişme yaşanacak.

8 Aralık’ta Başlayacak!

Annemizi Saklarken dizisinin ne zaman başlayacağı belli oldu. 8 Aralık Çarşamba günü ilk bölümü ile Star TV ekranlarında olacak. Bakalım kanal izleyicileri bu yeni diziyi beğenecek mi? İlgi görmesi durumunda reyting sıralamalarında önemli bir sıçrama yaşaması bekleniyor. Sadakatsiz gibi güçlü bir rakibe sahip olması diziyi arka plana iter mi göreceğiz.

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış